1. 1.
    +27 -3
    lan deli edecek bu kadın beni. facebook kullanmasının saçmalığı yetmiyormuş gibi gitmiş isminin başına tc çapulcu ayyaş yazmış. sokağa çıkamaz oldum bu kadın yüzünden. lan gerçek babaannem de değil ha zamanında babama süt mü ne vermiş amk.

    neyse baktım bu böyle olmayacak aldım bunu karşıma konuştum. bak moruk dedim ben şeyh torunuyum ne o öyle ayyaş falan yakışıyor mu 70 yaşındaki kadına dedim.

    içtiğime karışma kömür gözlü makarna göbekli torunum diyor. laflara bak amk. biliyorum bu laflar onun değil tunalı hilmide takıldığı uzun saçlı komünist haccetepeli binler öğretiyor bu lafları ona.

    bazen alıyorum bilgisayardan ilahi açıyorum diyorum belki etkilenir. yok amk sesini kıs diyor bana. namaz kılıyorum ona da saygısı yok. namaz kılma bale yap diyor. hay amk mal mıdır nedir lan.

    bak dedim senin yaşındakiler hacca gitmiş evlerinde inzivaya çekilmiş her hafta mevlüt okutuyor. sen niye onlar gibi değilsin amk. senin parklarda işin ne. eline tesbihini alıp köşende huysuzluk yapsana. şu ruja şu boyalı saçlara bak amk babaanne profiline uygun musun sence diyorum.

    lan bir de belediye otobüslerine bedava bine bine bulmuş kendi gibi birkaç huysuz ihtiyar her hafta bizim evde toplanıp nutuk okuyorlar amk. bu da bizim mevlüdümüz diyor utanmadan.

    geçen almış benim telefonun müziğini koyun sesi yapmış. dolmuşta çaldı rezil oldum amk. şakalara bak lan. bak dedim ihtiyar kemalizm kişinin biraz da kendisine yakışanı yapmasıdır, sana yakışmıyor bunlar. hiç tınlamıyor amk. her akşam bana makarna yapıyor amk manyağı sevmiyorum diyorum anlamıyor.

    geçen babama , sen bu ihtiyara bakıyoruz diye sevap kazandığımızı sanıyorsan yanılıyorsun dedim. ulan kadının k.atatürk dövmesi var buna baksan ne kadar sevap kazanırsın amk tamk aksine bence günah işliyoruz.
    ···
   tümünü göster