1. 1.
    +1
    yahu bende şu mantığı anlamıyorum bu kadar adaletsizliği umursamayan tanrı olur mu.
    hacı yani bu iş sabah 07:00 akşam 18:00 çalışılan bir müessemidir bir bürosu falan mı var çetele tutulup iş listesi oluşturulsun. Hımmm Bush Irak halkının anasını gibti hemen yollayın zebanileri baksınlar icabına mı diyecekler. Allah insanlara akıl da vermiş kullansınlar die. Irak halkı aklı başında kendine güvenen bir millet olsaydı ne saddam gerçeğiyle başbaşa kalırlardı ne de bush'a analarını gibtirirlerdi. dıbına kodumunun japonları nasıl bu durumdalar. adam kafayı kullanıyor. belkide allahın dünya üzerinde en taktir ettiği millettir lan o fıdıllar. kafayı çalıştırıyor, depremden sonra bizim yannan kafalılar gibi kader diyip geçmiyor.
    şimdi bazı yobazlara sorsan allaha şirk koştuklarını bile söylerler depremde ölmedikleri için. böyle zhniyetin olduğu dünyada din'in dinliğimi kalmış. doğal olarak insanları bazı şeylerden soğutuyor sistemin kendi içindeki bazı tipler. adam bakıyorsun doğru söylüyor. ben kimsenin canına kast etmiyorum diyo, ama birbirine kesen kul hakkı yiyen adamlar müslüman diye geçiniyor diyor. doğruuu çok doğru inan içinde en ufak kötülük olmayan ama alla inanmaya adam ben x'im deyip her taku yiye adam da daha şereflidir ve öbür dünyada da öle olacağını düşünüyorum.

    adalet kavramı bir şekilde dönüp dolaşıp karışılığını veriyor ha zamanlaması bizim istediğimiz kadar hızlı olmuyor. zaten öyle olursa da yaşadığımız dünyanın selena dizisinden farkı kalmaz a.q
    ···
   tümünü göster