1. 1.
    0
    gülücüksüz yes gelir ise, yardımcı olmaya calısıyor gibi takılacaksınız. örnek : kalacak yer buldun mu ? benim bir kaç arkadaşım evine erasmus öğrencisi arıyor istersen ona söyleyebilirim, hangi üni'ye gidiyorsun, şuraları gez, (eğer evi tutmussa) o bölgede şurası güzeldir oradan taksime söyle gidersin... tarzında kız sormasa bile yardımcı mesajlar atın
    bana güvenin bu konusmalardan sonra kız en aklına takılan en ufak bir soruda size yazmaya baslayacak. sen de kendini tanıtıcan bu arada, şurda okuyorum, hatta kolpalayın gecen donemki erasmuslularla cok iyi vakit gecirdik, bende erasmusa gittim erasmus partilerini cok seviyorum, eminim sende seviyorsundur.. tarzında.
    yaklasık olarak 2 gün sonra, atıyorum 10 gün sonra parti var, diyeksiniz ki : 'haberin var mı bir erasmus partisi varmış, ben gitmeyi cok istiyorum, birlikte gitmeye ne dersin ? ' bakın: asla birlikte gidelim mi yok, ben gitmeyi dusunuyorum, birlikte gitmeye ne dersin seklinde olacak. yani kıza istersen sen de bana katılabilirsin imajı cizeceksiniz. o da zaten o partilerin birine yüzde doksan dokuz gidiyor olacak.
    eğer şunu derse; o partiye değil ben bu partiye gidecegim.. hemen şu: oranın organizatoru benim arkadasım, aslında cagırıp duruyor, istersen birlikte girelim sonra ben kaçarım arkadasımı da gormus olurum. tabiki sonra kacmayacaksınız oradan
    bu şekilde kızlara ulaşıyorsunuz. çok basit, biraz ingilizce ve yalan. şimdi parti gruplarından bahsetmek istiyorum. eğer biraz incelerseniz işi, the best party life , ıstanbul student life, erasmus student network, party zone, future factory gibi parti organizasyon grupları göreceksiniz.

    future factory: nadir parti yaparlar, ucuz parti yaparlar, bol karı kız olur ama genelde fakir karılar olur, içki ısmarlamak zorunda kalırsınız.
    party zone : baslarındaki adam askere gittiginden beri cok geriledir ama hala iyi konumdalar. gecen seneki görkemli partileri olmasa da kız dusurmek için en ideal olan eski adıya sheeva bugunkü adı ile party zone club'a sahipler
    erasmus student network: her ülkede var. girmek için erasmuslu veya cok cok yakın arkadası olmak lazım. en zoru ama içeri sızabilirseni en bereketli.
    istanbul student life : küçük beyoğlunda beat'in işleticisi. haftasonları inanılmaz partiler, ev partileri düzenleyebiliyorlar ama çok illegaller. içeride de en ufak bir karıya yazdıgınız an arkadasınızdan baska güvenlik direk tepenize biner. içeri de ot satımı da oluyor, bir polis basarsa yandınız sabaha aileniz gelir alır sizi merkezden
    best party life: eski beyrut'un işletmecisi. her persembe eski beyrut tıklım tıklımdır. organizatorleri cok cana yakın ve orada olurlar. ilk dönem patlayan boat partilerinden sonra biraz kötü oldular ama şu an bizler için tartısmasız en uygun olanı.
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster