1. 1.
    +13 -5
    sizleri islama çagırma gibi bir niyetim yok. hepiniz sözlükte zombi hikayelerini okursunuz. buda öyle hikaye tarzı filmin fragmanı gibi bişey dilim döndügünce anlatacam. kimse dinlemese bile anlatacam. liseli degilim sadece 19 yaşında işsiz dokununcu nesil günahkar bir müslümanım. başlıyorum.

    edit2:
    tüm entrylerimi tek başlıkta okumak için:
    http://inci.sozlukspot.co...rum-gelin/@arti%20onsekiz

    edit3:
    yazıları daha net okumak için:
    http://incistory.com/kiya...hsetiyle-anlatiyorum.html

    --
    öncelikle gerçekleşen kıyamet alametlerinden bazıları: (bilgi için)

    Kıyametin hemen yakınında anarşi ve kargaşa günleri vardır.ve şu hadiseler meydana gelmedikçe kıyamet kopmayacaktır:

    Ölümler ve katliamlar yaygın hale gelecek.
    insanlar arasında biciksüellik artacak.
    insanlar Allahın varlığını açıkça inkâr etmedikleri sürece kıyamet kopmayacaktır.
    fuhuş yayılır, çocuklar amir durumuna gelir, kadınların sayısı artar.

    Yöneticiler zulüm eder, ekgib ölçü ve tartı yapılır, bir adamın köpek yavrusunu yetiştirmesi kendi çocuğunu yetiştirmekten kendisine daha cazip gelir. Büyüğe hürmet, küçüğe de merhamet edilmez ve gayri meşru çocuklar çoğalır, hatta yol ortasında adam kadınla zinaya girer.insanlar gökdelen dikmek için birbirleriyle yarışır.depremler seller heyelanlar olur.cehalet yaygın olacak fakat teknoloji en hat safhaya ulaşacaktır.
    --
    BOLUM 1 Ahir Zaman-
    --
    sabah kalktığımda her taraf kırmızı sabahın köründe uyanmışım diye üzerime çöken yorgunlukla beraber saate bakıyorum akşam olmuş. ama saat bozulmuş diye kendime teselli vererek ufak bir korkuyla balkona çıkıyorum. sanki rüyadayım hava kırmızı fakat gökyüzünü kaplayan kül renginde koyu bişey. havayı solumama engel oluyor. nedir bu duman diye söylenirken güneşin neden batı dan değil de doğudan battığı gözüme çarpıyor. tüm bu olanlar bana bişeyleri hatırlatıyor ama erken degil mi ? televizyonu açtığımda samanyolunda kıyametin kopacagını falan söylüyor. herkes perişan koşuşturuyor. tüm kanallarda din adamları öğüt veriyor. billy shawn tövbe ettiğini açıklıyor. yahudiler, hristiyanlar ise kendi dininde kıyametin kopacağını söyleyip insanların büyük kısmını kendi dinine çekiyor. çok korkuyorum oysaki ne hayallerim vardı. askere gidip sonra evlenecektim. zengin olup hayatimi yaşayacaktim. yaşlılık evresinde ise ibadetlerimi yapacaktım. hiç ummadığım zamanda böyle bişey başıma gelmişti. ama bende biliyordum daha çok erkendi sadece başlangıçtı bu ilk evreydi. her şeyin farkındaydım.
    ···
   tümünü göster