1. 1.
    +3 -1
    inci sözlüğün ergen ve liselilerden oluşan basit bir oluşum olmadığını, yaratıcılığın ve tiyatralliğin doruklarında gezinen inanılmaz derecede orjinal bir oluşum ve de topluluk olduğunu herkese göstereceğiz. roman gibi bir sözlük olduğumuz için, roman yazarken kullanılan o karakter tiplemelerine bizzati biz de sahibiz. her yazar kendisine bir karakter ve rol belirleyip bu romana dahil oluyor ve sözlüğümüzde yazıyor. kimisi kendi akımını yaratıyor, kimisi sıradanlıktan yana oluyor.

    edit: başlık aralıklarla güncellenip yeni karakter tiplemeleri eklenmektedir.

    inci sözlük karakter tiplemeleri

    anancılar - en bilinen ve en yaygın karakter tiplemeleridir. reyizleri "anan reyiz" isimli liseli ve tipsiz, loser şahıstır. ataları karaktersiz adam olarak bilinir. onun veliahtı 2 ekmek 2 lark'dır. şuanda karakterin tahtında kiymali puding48'in oturduğu düşünülmektedir ancak son günlerde pek aktif değildir. bunun dışında tahta oturmak için çabalayan ama başaramayan bir çok anancı liseli sözlüğü kuşatmış durumdadır.

    @2'ler - et2 olarak bilinen bu şahıslar güçlerini kullandıkları vakit sözlükte oldukça övgüye maruz kalırlar ve özel güçlerinin ismi "@2 gibişi"dir. bazı yazarlar kendilerini @2 olmaya adadıkları için reyiz konumuna yükselerek @2 reyizleri olarak bilinegelmişlerdir.

    şizofren yazarlar - bunlar kendi başlıklarına kendileri @2 gibişi yaparak tuhaf bir şekilde yine kendi girdikleri entrylerle @2 konumunda bulunan kendi entrylerini "@2 gibmiş" nidalarıyla överler. bir çoğu hiç giblenmez, bazılarının başlığı ise alır başını gider. farklı şizofren tiplemeleri de vardır, ayrıca şizofrenlik yaparak hikaye yazan yazarlar da bulunmaktadır.

    hikayeciler - bu huur çocuklarının bazıları tek bir başlıkla efsane olurken, bazıları ise oturup bin türlü hikaye anlatırlar ve reyiz olma yoluna doğru adım atarlar. genellikle gerçek hikayeler tutar ama bazı kurgucu binlerin hikayeleri de çok tutmuştur. en büyük reyizlerden birisi (bkz: roadrunnergibenjackal) reyizdir. ekşi sözlükte bile adına başlık açılmıştır. başlığı şudur: (bkz: 1995 şırnak askerlik hikayemi anlatıyorum)
    quanttum reyiz de öyledir. başlığı şudur: (bkz: korkunç hikaye anlatıyorum capslerle kanıtlarla) filmi bile yapılmıştır. şeytan-ı racimdir. hikayeciler de kendi içlerinde alt türlere ayrılabilirler.

    korku ve cinli hikaye hikayecileri - en bol hikaye bu türde yazılır. genellikle cinli olur ve bir çoğu kurgusaldır. işin içinde şizofreni de olabilir yahut gerçek dahi olabilir. quanttum korkunçlu hikayecilerin reyizi ve kralıdır. ayrıca genelde bu kişiler hikayelerini yarım bırakırlar bilinmeyen gizemli bir sebepten dolayı. böyle güzel olan baya bir hikaye vardır, quanttum dan sonra (bkz: guardbreak21) isimli arkadaş da çok taşaklı bir hikayesini anlatmıştır okuyun derim ben. (bkz: beyler hayatımı karartan korkunç olay)

    macera ve ciks hikayecileri ile kuzen gibenler - açıklamaya gerek yok işte aq. çok var bunlardan da. kuzen giben binler boldur sözlükte kuzenini gibmeyen yoktur. bu arada (bkz: iskoc hakem oynayin diyor) bu herif de bilinen hikayecilerdendir. başkaları da vardır elbette ama benim bilip hatırladıklarım bu kadar aq. neyse buyrun, hepsi bu başlıkta zaten:

    http://inci.sozlukspot.co...±lmış-efsane-hikayeler/

    troller ve ironi ustaları - genellikle inci sözlükte takılıp akp'li olduklarını söyleyen binlerdir bunlar. şeriatçiyim diyenleri falan da vardır. anarşist olmasına rağmen ülkücü harekatı savunuyorum diyen de. çok farklı troller ve ironi ustaları var, bazıları çok taşaklı cidden. en büyük troll reyiz, sevilmeyen adam, (bkz: mal adam) reyizdir. okati ve biyikli genc forvet gibi moderatörler de taşaklarını konuştururlar.

    sahte panpişler - amlı numarası yapan kıllı türk erkekleridir. kahvede cikan amli reyizleridir. warpig denen huuryu da dişi rolü yaparken görmüşler. çok var bunlardan. ayhhh vajişim diye başlık açanları saymıyorum bile. bir de bunlara yavşayanlar yok mu amk...

    homociksüel yazarlar - as abowe so below, muallak fuad efsanesi geri döndü, camdan bakan biri gibi bir çok yazar bulunmaktadır. muallak fuad efsanesi geri döndü isimli yazar çok parlak bir slav çocuğudur, ben bir ara bununla skype da görüntülü konuşma bile yapmıştım. yokluktaydım... memesini falan sıkıyordu. zütü çok güzeldir. bir de troll olan gaylerin oranı da çok yüksektir.

    yolla panpacılar - yolla panpacılık inci sözlükteki en büyük ve en yaygın akımdır. çaylak sebebi olduğu söylenir ama genelde çaylak atılmaz. tabii ferre yollayan kişi yüksek ihtimal çaylağı yer oturur.

    huur çocukları - bunlar insanlığını unutmuş embesil huur çocuklarıdır. ırkçıdırlar. israili destekleyen tayfadandırlar. nazizmi dahi desteklerler. faşisttirler. inci sözlüğü amacının dışında kullanan sapkın huur evlatlarıdır ve yalnızca huzur bozarlar.

    liseliler - sözlüğün büyük oranını oluşturan tayfadır.

    ilkokullu ve anaokullular - bunlar troll sınıfına girer. "zhamqié" gibi ibareler kullanarak troll başlıklar açarlar, kimisi güldürür.

    ergen ve isyankar, asi tayfa - bunların kimisi ciddi kimisi trolldür. büyük çoğunluğu emo tarzı yazı yazarak troll başlıklar açar.

    ağzında yannan olan yazarlar - bunlar konuşurken çoğunlukla ağızları o şeklinde olduğu için "o" harfini kullanırlar. en büyük reyizleri kayıtsız şartsız (bkz: asim reyiz)'dir. kimi zaman çok güldürür huur evladı.

    aog tayfa - her yere aog ve eaegs yazan tamamı ilkokullu ve liseli ergen huur çocuğu tayfadır. sado ban kaldır falan yazarlar gavat huur çocukları, tak gibi de bir espri anlayışları vardır.

    o kadar yakışıklısın ki - (bkz: tahtanigiberim)

    köle tacirleri - yeni gelen yazarların nick6'larını ele geçirip köle orduları kurarlar. işsiz huur çocuklarıdır. (bkz: feta11) bilinen reyizlerindendir.

    her neyse,

    sözlükte bilinen bilinmeyen daha nice reyizler ve başlıklar vardır. bu sözlük keşfedilmeyi bekleyen uçsuz bucaksız bir harikalar diyarıdır. okuyun, bulacaksınız! bilgi edinip, vakit geçirecek, hayal dünyanızı genişleteceksiniz! okuyun lan, okuyun!

    inci sözlük boş bir tuvaldir, resim yapmak isteyenlere. bu bomboş tuvale gelin hadi bir resim de siz yapın. quanttum gibi, asim reyiz gibi, roadrunnergibenjackal gibi, mal adam gibi, daha niceleri gibi...
    ···
   tümünü göster