1. 1.
    +7
    panpalar biliyorum ki hepimiz bir parça aynıyız . herkes hayatında birisinden ummadığı anda bir darbe yedi yada yiyecek . burada am züt meme meraklısı gibi takılıyoruz ama aslında öyle insanlar değiliz .

    yani sonuç olarak ,

    1 hiçbir kıza güvenmeyin sırtınızı döndüğünüz anda yapacağını yapar
    2 sevin ama karşılık beklemeyin .
    3 sevginiz büyüklüğünü ona hissettirmeyin .
    4 kızları masum zannetmeyin çünkü değiller . siz elini tutmaya kıyamazken onların aklında ne fırıldaklar dönüyor bilemezsiniz , o yüzden dikkat edin karşılıksız güvenmeyin.
    5 kişiliğinizden ve hayallerinizden kimse için vazgeçmeyin . en önemlisi de hiçbir arkadaşınızı bir kıza değişmeyin .
    6 kendisini vazgeçilmez sanmasına izin vermeyin .
    7 3 yıl 5 yıl 7 yıl demeyin . hayatınızı o yokmuş gibi şekillendirin çünkü yüzde 90 ihtimalle hayatınızın geri kalan kısmında sadece bir anı olarak var olacak.
    8 son olarak mutlu olun panpalar ne olursa olsun mutlu olun .

    şimdi bir çoğunuz benimle dalga geçeceksiniz ama bu gün öyle bir darbe yedim ki hayatımın yörüngesi değişti . kendimden bile fazla sevdiğim biri için değersiz olduğumu öğrendim . ben ona masumiyetimi , cocukluğumu herşeyimi vermişken onun benden nasıl vazgeçtiğini öğrendim . sonra istedim ki aklı başında bir iki panpam bu başlığı okurda benim düştüğüm hatalara düşmez ardından bu başlıkta tecrübelerimi paylaştım. insanlar değişir ama tecrübeler her zaman sabit kalır ve doğrudur panpalar . 3 5 gündür sözlükte buldugum herkese derdimi anlatıyordum herkesin söylediği şey aynıydı . ben kabullenmek istemiyordum . ama ne oldu söylenenler bire bir doğru çıktı . o yüzden bu başlığa dikkat edin düştüğüm hatalara düşmeyin .

    özet : özet yok okumak isteyen okusun .
    ···
   tümünü göster