1. 76.
    +2 -2
    ya beyler o kadar çok olay var ki ben her şeyi karman çorman yapıp karıştırmamak adına böyle düşüne düşüne yazıyorum hep o yüzden.

    bizim yurt baya ucuzdu beyler. 150-200 arası bir para ödüyoruz biz normlade yurdun fiyatı 400 civarıydı. bizden ekgib kalan parayı zenginler ödüyordu. bu son olaylardan sonra yurttan tam 40 kız ayrıldı beyler in cin top oynuyordu yurtta. teker teker ablalar da ayrıldı. karı koca ayrılan bile duyduk bu olaylar yüzünden. bizim yurt müdürleri evleriyle düşman oldular. gidip gelmediler evlerine. ulan var ya o kadar melek sıfatlı insanları var ki bu cemaatin alayı yalan aq. aylık taksidi geçirince birkaç gün bas bas tüm katlara anons geçiyorlardı isim isim derhal idareye diye. rezil rüsva ediyorlardı insanları. insanlık değil yani onların ki.

    sonraaaa konunun en ciksli noktalarından birine gelecek olursak. beyler yurttaki kızlar çok ateşli bildiğiniz gibi değil.
    bi gün oturuyoruz odada öyle kızlar matinesi toplanmışız ben konuyla alakasızım kız milletini pek sevmiyorum ben aq o yüzden öyle çok muhabbetlere giremiyorum. telefonla uğraşıyordum o sırada. konu nerden döndü dolandı bilmiyorum evliliğe geldi.
    bunlar fantezi anlatıyolar ADS:ADS: işte kocama böyle yapıcam kocama şöyle yapıcam işte şu gecelikten alıcam ayy bnm svglm çk atşli yhaa çk deli svşr o ayhh.d.d.d muhabbeti dönüyor bildiğin ortada, dışarıda görsen otobüste yanlışlıkla çarpsan ayhh gibtr gt be spk grizklı muamelesi yapan kızlar bunlar...
    ···
   tümünü göster