1. 126.
    -2
    beyler inli cinli kızlar vardı yurtta millet korkudan yanına yanaşamıyordu bunların.

    bunlar şizofren olduklarını iddia ediyorlardı. bunların hepsi fasa fiso tabi. olay kendilerini bir tak sanmak.
    bunlar tırnak etlerini kanatıp kesip yiyorlardı hep. parmakları kan revan içinde. kimse yanaşamıyo bunların yurtta yanına. bi de kahpeler bir kokuyor bir kokuyor anlatamam yok böyle bir şey. seda sürekli piercingini ağzına alıyo sonra yutuyo akşdıbına hastanelik. tülay sürekli kafasını deliyo kafasını kanatıyo akan kanı emiyo. delirmiş huur çocukları aq.

    sedanın anne baba ayrı. babası kızı aramıyo. annesi başka heriflerle kırıştırıyo kız aylardır yurtta dışarı çıkmıyo. kıza ailesi para yollamıyo. kızın telefonu bile yok arayıp soranı yok. mütevelli ablalar yardım ediyor bunlara falan filan. yurda bağımlı yani kız. ama istemiyo kız hafiften yollu yani hoşuna gitmiyo yurt. kız kaç kere hata yapmış kızı yurttan atıcaklardı. en son abla ben kapanıcam dedi kandırdı ablaları en son öyle kaldı yurtta bi ara kapandı sonra yine açıldı :ADSADS

    tülay dehşet bi kız hemşirelik okuyor zaten dudağın yanını deldirmiş. ablalar görmesin diye sürekli ağzında tutuyo piercingi,bu kız geceleri kalkıyo cama baka baka konuşuyo beyler delirmiş aklı yerinde değil. baba beni dövme diye bağırıyo. gaipten sesler duyduğunu iddia ediyor falan filan. cinler şeytanlar boğuyormuş bunu geceleri. babam bana tecavüz etti diye ortalıklarda dolanıyordu paso. böyle delirmiş tipler vardı yurtta.
    ···
   tümünü göster