1. 1.
    +5
    binler küçük bir analizim var olmasaydı Dünya daha iyi bir yer olurdu dediğim ülkeleri nedenleriyle birlikte yazdım bakın hele

    1- israil

    huur çocuklarının önde gideni. Dünyada çıkan savaşların, salgın hastalıkların 1 numaralı sebebi bu huur çocukları. Dünya israilsiz daha güzel bir yer olabilir

    2- ABD

    Bir diğer huur çocuğu tabiki de ABD. Demokrasi adına ölüm getiren bu huur çocukları dünyayı gibine takmayan yavşaklar topluluğundan ibaret. Hele halkı tam bir angut. Araştırmaktan yoksun önüne geleni ham diye yutan bu angut topluluğu tam ABD hükümetlerinin istediği gibi bir toplum. Dünya ABD olmadan kızıldereli pampalarımız için daha yaşanılası bir yer olabilir, tabi hala kızıldereli kaldıysa.

    3- S.Arabistan

    Sıradaki huur çocuğu ülkemiz ise S.Arabistan. Müslümanım ayağına yatan bu godoşların asıl dini para olmakla beraber, I. Dünya savaşıda dahil haçlılara yardım etmiştir. Sapkınlıklarıyla ünlü bu halk dünyaya bir gibim yararı olmadığı gibi Müslümanlığı lekeleyen bir yapısı vardır. Bunları sömüren diğer huur çocuklarını bilmem ama Arabistan olmadan dünya daha tatlı bir yer olabilir. Aslında tüm Arap yarımadasını ekleyebiliriz lan buraya bi gibe yaradıkları yok amk Kabeyi bile ticarete dökmüşler.

    Bonus: Türkiye

    Acı ama gerçek beyler bu ülke şuanda tamamen tak içinde. Solcusuda, sağcısıda, dindarıda, dinsizide taka batmış dıbına kodumun ülkesinde. Dindarım diyen adam ikrar etmekten aciz, okuduğuna değil duyduğuna inanan sığır. Solcuyum diyen halkçılıktan uzak kendini halktan üstün gören moron sürüsü. Milliyetçiyim diyen milliyetçilikten bir haber angut topluluğu. Solcuyum diyen kürtler gider akpye oy atar, farkında olmadan kürt milliyetçiliği yapar. Akplilere hiç girmiyom amk rte ye peygamber muamelesi çekmeye başlamışlar bir kısmıda padişah olarak görmeye başlamış. Dışardan bakan kıçıyla güler amk bize. Hem sonra dünyaya bir yararımız yok lan. Sadece tüketiyoz amk, üretim yok, teknoloji yok, spor desen şikesidir, dopingidir almış başını gidiyor. Komşularla utanmasak savaşıcaz. Suriyeye silah yolla ellerine Türkmen kanı bulaştır, Gezide kendi evlatlarını öldür masum kanı bulaşsın. Beyler Türkiye olmadan Dünya daha iyi bir yer olur cidden. Olm coca cola satın alıp yere dökerek beynini boykot eden adamın bu dünyaya ne yararı olabilir dıbına koyayım ya? Kurunun yanında yaşda yanıyor ama en azından ekşici kendini bi gibim sanan huur çocuklarından da kurtulmuş olur dünyamız.
    ···
   tümünü göster