1. 1.
    +5
    sen salaksın. niye veriyosunki.eli ayağı mı tutmuyor, yaşlımı sakatmı. neyinki o senin.
    ayriyetten yaşlılara asla yer vermem. hamilelere,engellilere çocuğu olanlara yer veririm.ama o mına kodumun fosillere gibsen yer vermem.

    edit:otobüsteyim izmirde oturanlar bilir 50-55 yaş menopoza girmiş kısa saç surat bi kilo makyah kısa boylu gibtimin laik teyzeleri. ellerinde on torba alış verir torbası gözünün içine bakarlar yer ver diye. inadımdan oralı bile olmam bazıları bağıra bağıra der hatta evladım yer ver diye 1-2 defa oldu bu bizde insanız yorgunum dedim. arkadaki ayılar aa demeye falan başladı teyzeler gençlik bilmemne yeni nesil çok fena sonra sıçtım otobüste ağızlarınada neyse uzun hikaye.biz sanki yorulmuyoruz bunlar paşa yer vermek zorundamıyım lan?siz gezmekten geliyosunuz biz okuldan işten geliyoruz. madem ayakların tutmuyo binme o zaman yada kimseye yer ver deme.bu arada dediğim yaşlılar sadece bunun gibiler yoksa durumu zor olanlara istisna gösteririm.

    küçük çocuğu olan bir kadın, hamile olan, engelli olan bi insan bu durumuyla otobüse biniyosa gerçekten zor durumdadır. yoksa kimse binmek istemez gibtimin belediye otobüslerine. sağol panpa içimi döktüğüm iyi oldu
    ···
   tümünü göster