1. 1.
    +2 -2
    Olay bir kaç saat önce oldu beyler. canım çok sıkıldı amk böyle şeylere pek alışık değilim açıkcası gururum kırıldı valla ne yalan söylim baya bi ezik hissettim kendimi. dalga geçenler mutlaka olacak ama bu konuda ne yapabilirim, nasıl geliştiririm kendimi yoksa biraz geç mi kaldık yaş 24. neyse olayı anlatıyorum.

    Bime girdim bir iki küçük bir şey aldım tam çıkıcam sırada arkama bi adam geldi. at hırsızı tipli. teyzenin biri de onun arkadasında. teyze dedi ki "tavrum bi yere yetişicem bi önüne geçebilir miyim" adam da "yok teyze herkesin işi gücü var araba da çocuk bekliyor herkes sırasını beklesin" gibi bir şey söyledi.

    neyse sonra bu huur çocugu bana biraz ilerlesene şunları tezgaha koyim dedi ilerledim biraz. benim de önüm de bi kadın var. o kasa da parayı ödedi aldıklarını poşetliyor. ben de verdim aldıklarımı kasadan geçti, parayı uzattım önümdeki kadının poşetlemeyi bitirmesini bekliyorum ki kendi aldıklarımı koyayım.

    Bu muallak evladı, dıbını yüzünü gibtiğimin huur çocuğu birader poşetlesene ne bekliyosun dedi bunu derken daha önümdeki kadının işi bitmemişti. ben de döndüm adama "abi dedim acelen ne koyucam işte daha kadının ki bitmedi" bu şerefsiz it bi sinirlendi. "sen ne diyosun lan ramazan ramazan belanı mı arıyorsun, gibtir git, defol git tarzında bişey dedi duyamadım orayı. omuzumdan da itti biraz. ben de anca ters ters bakıp çıktım bişey diyemedim anasını gibim. moralim çok bozuldu.

    sokakta onla bunla kavga edip öğrenmediğimiz günlerin anasını gibim. mal gibi otur ders çalış , mühendis ol sonra böyle bi şerefsiz çıksın tüm özgüven sıfır.

    adamın beni döveceği vücuduna bakarak söylüyorum kesin gibi bişeydi. muallaknin evlatları kasiyerlerde adam bunları bana söylerken hala kasadan malzeme geçiriyorlar. biriniz de müdahale edin huur çocukları. adam bana dalsa mal gibi bakar it oğlu itler.

    neyse çok uzun oldu. dalga geçebilirsiniz haklısınız valla bir şey demiyorum. ama bu yaştan sonra yapacak bir şey varsa söyleyin. yardımlarınızı bekliyorum.
    ···
   tümünü göster