1. 26.
    0
    @28 panpa kesinlikle öyle birşey yok * Böyle kulaktan dolma şehir efsanelerine inanmayın; ne demek kadın sexten zevk almaz? * Hem de öyle bir alır ki, şaşırır kalırsın!
    Kadın, doğası gereği cinsel ihtiyacını, "erkeğe nazaran" bastırır. Bunun çeşitli sebepleri vardır; örneğin çevre. Sadece türkiye'de değil, dünyanın hiçbir yerinde ortalıkta sex sex sex gib istiyorum, yannan verin bana diye dolanan bir kadın göremezsin panpa. kadın, erkeğe göre biraz daha ağır başlı olmalıdır, cinsellik olayında çok hızlı olmamalıdır. Bu doğal bir gereksinimdir. Sen kadını bir erkekle karşılaştırıp: kadın erkek kadar sex istemiyor aha açıkça ortada dersen büyük hata yapmış olursun. O kadını açmasını bileceksin. Açtıktan sonra da oturup izleyeceksin * Kadınlar ateşlidir ... Kendisi de yanar, seni de yakar yatağı da yakar.

    Bugüne kadarki hemen hemen her tecrübemde kadınların sexten büyük zevk aldıklarına şahit oldum (Birkaç türk kezbanı dışında. Durup suratına öyle bir bakıyorlar ki "çabuk bitir de gidelim anasını gibtiğim" edasıyla). Kadın orgazm oldu mu sen de kendini iyi hissediyorsun.
    ···
   tümünü göster