1. 1.
    +10 -6
    @1 olm aptal mısın lan. o treni kimin yaptığının önemi yok gerizekalı. yapılan yapılmış hükümete değil devlete bi katkıdır. hükümet yarın gibtir olur gider. ama o tren kalır. gerizekalı gerizekalı triplere giriyorsunuz amk aptalları yaşınız max 20'dir bence. yoksa böyle bi gerizekalı başlığı açmazdın. size kalsa, yeter ki bu hükümet gibtir olsun gitsin ama devletin üstüne 1 tuğla bile koymasın. sizin kafanız buna çalışır.

    hükümet yanlısı değilim, ama bu hükümet bu ülkeye bu kadar köpeklik ederken, az çok bu kadar şey yapıyorsa ne kazanırsak kar'dır. salak salak triplere girme bidaha @1. belkide bundan sonra gelecek hükümet hızlı tren bile yapamayacak amk. belki daha iyisini yapacak bunu bilemezsin. ama yapılanada laf atmayı kesin. adam yapmış iyi kötü buna sen ben annen baban binecek.

    gibtir git ulan atımı getir pekekent.

    edit: ayrıca senin benim vergimle yapıldı o tren amcık ağızlı, bide laf ediyor zütverene bak. şimdi başta chp olsa, ben mhpliyim diye chpnin yaptığı bişi sekteye uğrayınca sevineyim mi amk gerizekalısı? ne salak adamlarsınız lan. devlet size oy kullandırtmasın ciddiyim.
    ···
   tümünü göster