1. 1.
    +44 -12
    başlıkta da söyledim.. özet isteyen hiç okumasın..
    bazı şeylerin farkına varın artık beyler.. bazen başlıklara denk geliyorum adam ciddi ciddi inci kardeşlerinden bilgi, yardım vs. istiyo ama illa biri çıkıp adamın tüm hevesini kursağına sokuyo..
    tamam eğleniyoruz beyler bu iyi bişey ama bazen de kişilerin iç dünyasını bilin..
    şimdi biri çıkacak @1’i silkemiyoruz swf’si paylaşacak ya da başka biri iç dünyanı gibeyim yazacak ya da başka biri özet geç bin diyecek.. hele hele belki de @2’ye yazan kişi bunu gibmeye çalışacak..
    ama bilin @1’ler olmazsa @2’ler hiç olmaz.. @1 başlık açmasa, @2 onu gibemez.. bunu fark edin.. biz birbirimizle varız.. bu başlığın da ilgi görmeyeceğini ya da olan bitende yer almayacağını biliyorum.. belki ban bile yerim bu başlık yüzünden.. adam gibi başlıkların tutmamasının sebebi gibindirik gibindirik capslerin olmamasıdır açıkça söylüyorum.. bu başlık binlerce eksi de yese bu yazılanların gerçekliğini azaltmaz..
    am züt meme capsi verilen başlıklar alıp yürürken, sol freymde zirveye oynarken, ciddi ciddi açılan bi başlık anasının dinine gidiyo belki 10 belki 15. sayfada oluyo.. bunları fark edin gençler..
    şimdi birisi de çıkıp elclasico üçüküncü nesil inci sözlük yazarı vs vs araştırıp yazıcak oraya.. bunun da farkındayım.. ya da açacağın başlığı gibeyim ben gidiyorum capsi paylaşıcak..
    inci sözlüğün bi amacı var di mi? bi anlamı var.. ve bu anlam inci’yi prono yuvası haline getirmek değil heralde di mi? sözlük kızlarının huur sözlük erkeklerinin abazan olduğu bi yer değil burası.. azıcık düşünseniz fark edeceksiniz.. buradan modlara da sesleniyorum.. bazen entry’leri siliyosunuz, araştırma yaptığınıza inanıyorum.. azıcık daha araştırma artırıp sözlüğün itibarını ve içeriğini zedeleyenleri de bulup çıkarsanız uyarı atsanız nasıl olur? inanın şu an inci bi ferre yuvası haline geliyo.. sol freymdeki başlıkların %90’ı am züt meme capslerini içeriyo.. isterseniz el atın isterseniz böyle devam edin..
    evet ben üçüncü nesil olarak bunlara eğilip önem verirken birinci ve ikinci nesillerden ve hatta benim gibi düşünen üçüncü nesillerden destek bekliyorum.. bilmem kim için 100000 entry girmek bize ne katar a dostlar?
    tamam biçok geyiğe sonuna kadar varım ama rica ediyorum ciddi olanla geyik olanı ayırt edebilelim.. burası ayrı bi yer.. burası farklı bi yer.. buradaki herkesi farklı bi bağ ile seviyo buradakiler biliyorum.. bu bağı kopartmayın..
    ciddi ciddi derdini anlatan adama yardımcı olmayacaksanız sırf gibmek için @2’ye entry girmeyin.. bırakın tek entry kalsın da bari derdini anlatan adam da bi daha burada bişey anlatamayacağını anlasın..
    ayrıca böyle düşündüğüm için beni sözlükte istemiyosanız da vurun abalıya gibtir olup gideyim.. hepinize saygılar, sevgiler.. görüşmek üzere..
    ···
   tümünü göster