1. 351.
    +1
    bi kızımız var adı filiz.
    fem özele gidiyordu kendisi. ailesinin durumu iyi anlayacağınız. başı da kapalı zaten. ablaların gözdesi hatun kızımız. geceleri telefonumuzu alıyorlardı bildiğiniz gibi. kızımız 2 yıldır telefon kaçırıyormuş haberi olan var mı yok mu bilinmez.
    benim çok yakın arkadaşım hastaydı bi gece ailemle konuşucam nolur verin telefonumu dedi. vermedi aq idaresi. etüt katına çıktık biz. arkamızda filiz bi baktım telefonda çatır çatır oyun oynuyor. normal şartlar altında bu tarz bir şey yurttan atılma sebebidir. kızın sadece telefonunu aldılar elinden. başka da bir tak yapmadılar. neden? çünkü parası var. neden? çünkü kızımız kapalı.

    ardından beyler filiz yurda çok misafir kız getirirdi. beni bile binbir güçlükle aldılar. bu kızımız yurda hep misafir getirirdi idarenin sesi soluğu çıkmazdı. kızlar kaldıkları gün kadar parayı basardı idare oturur susardı. çok çıkarcılar bil bilseniz. allah rızası falan hikaye aslında. bir gün sabiha adlı bir kızı getirdi. bu kız da benim finalden sınıf arkadaşımdı. sa as nasılsın vs vs derken kız yurda yerleşti bir ay kaldı yurtta. sonra da sabiha bi tane arkadaşını getirdi. gelen kızın maddi durumu pek parlak değildi. o da son umut sınava az kaldı diye yurda kapanıp derslere abanmayı düşünüyordu işte. idare bir ateş püskürmüş o sabihaya da gelen arkadaşına da sormayın gitsin. sonra sabiha bavul topladı ertesi günü çekti gitti. hemde ağlaya ağlaya gitti. para uğruna çok insanın canını sıkıyor bunlar.
    ···
   tümünü göster