1. 76.
    0
    @62 hocam zaman ayırıp yazdıgınız için çok teşekkür ediyorum. yeterli kaynağımın oldugunu düşünüyorum fakat nasıl bir çalısma yöntemiyle çalısacağım hakkında bi fikir sahibi değilim.
    12 saati mecazi anlamda yazdım benım içinde önemli olan ne kadar saat çalıştıgım değil ne kadar fazla verim aldığım. Bana ne kadar çok çalışırsam o kadar fazla verim alacağım gibime geliyor, şuan 3-4 saat çalışıyorum ve aldıgım verim gayet iyi fakat ileri saatler için bir şey diyemeyeceğim benım kafamda da zaten 12 saat hiç durmadan çalışma fikri yatmıyor.

    şuan 4 saat çalısıyorum onuda sabah ve akşam olarak 2 şer saate böldüm zaten, 50 dk ders 10 dk mola şeklinde.

    hafızamın kuvvetli oldugunu düşünüyorum yada bana öyle geliyor bilmiyorum okurken yada duydugum şeyleri kafamda resmedersem aklımdan seneler geçsede çıkmıyor.
    Birde benım için en etkili yöntem yazarak çalışmak ben bunun kanısına vardım.
    Ezberlemek istediğim bir formul yada bilgiyi 10 kere felan üst üste yazdıktan sonra ve bunu ertesi günler birer kez tekrarladıktan sonra unutmam mümkün olmuyor.

    @63 upladığın için teşekkür ederim fakat maddi bir destek amaçlı açmadım konuyu, şuan kazanıyorum zaten yetiyor bana kazandığım para tekrar teşekkür ediyorum.
    ···
   tümünü göster