1. 51.
    +5
    en son kurban bayramında peder arabanın bagajına küçükbaş hayvan kafası atmış benim haberim yok. dönüş yoluna çıktım o akşam yolda arkadaş aradı ismine yurdagül diyelim ne yapıyosun felan azmış belli yoldayım dedim senide alıyım eve geçip bi şeyler içeriz tmm dedi.
    şehre girince yurdagülü aldım büfeden kırmızı tuborg aldım o da gold aldı çerez, cips, bagaja attık. eve çıkarken bu embesil hayvanın kafasınıda almış mutfağa çıkartmış tmm poşetler siyah ama insan anlamaz mı aq içinde kafa var lan cipse benzer mi hiç? çerezleri tabağı koymak poşeti aç koyun kafasını gör yurdagül çığlığı bastı lan ne oldu dedim mutfağa yöneldim bizimki kusuyor. baktım dili ısırılmış koyun kafası. kız feryat figan bu ne sen sapık mısın vs kurban bayramı arabada unutmuşuz dedim felan kız gitti tabi.
    o sinirle pederi aradım böyle böyle dedim.
    -tüh dedi bende bugün onu aradım fırına sürüp kelle yiyecektik rakının yanında dedi. neyse sana nasipmiş falan diyor birde espiri yapıyor rakıyı çok içme yanında sen zaten içemezsin. belli kafası iyi
    o sinirle kafayı tuttuğum gibi balkondan savurdum senide kafayı da gibiyim diye sigara yaktım.
    ertesi gün işe gitmek için apartmandn çıktım o savurduğum kafa dili dışarda bana bakıyor lan dedim içimden bela mısın nesin? içimdende düşünüyorum hiç mi köpek felan yok buralarda neden alıp gitmemiş bunu diye? 1. katta ki ziya abi de sigara içiyormuş o sırada ziya abi ne hayvanlar var hayvan kafasını yola atmışlar öküzoğlu özküzler dedim kafayı alıp çöpe attım. daha bayram bitmediği için ziya abiylede bayramlaşıp 1 dal uzun lm aldım arabaya binip işe doğru yol aldım.
    ···
   tümünü göster