1. 1.
    +1 -17
    istiyorum.

    çok kısa özet: kızla muhabbetimiz var. herşeyimizi birbirimize anlatıyoruz. sevgili olma yolunda kızı elde etmek için bütün sabırlarımı sergiliyorum. köprüyü geçene kadar ayıya dayı diyorum. neyse herşeyimizi anlatırken birden muhabbeti kesiyo. benimle konuşmak istemiyosun diye soruyorum, istemiyorum diyo. bende hiç bişey yazmıyorum. aradan 1 sene geçti. gibten bi şeyle muhabbeti kurdum.

    ve olayı benimle neden konuşmak istememenin sebebine getirdim. sebebi şu aşağıda yazıyo. nasıl bir cevap vermeliyim bana söyleyin. ciddi olun.

    " Mukemmelliyetci bir yapim var . Ama kimsenin de mukemmel olmadigini bilen bir yanim. Bu yuzden etrafimdaki insanlarin en iyiye yakin olmalarini istiyorum. hayatima giren yeni insanlarin da bana ters bir seylerini gordugumde el salliyorum. Baska amaclar pesinde olan ablalarimiz/kiz kardeslerimizin fotograflarini twitterda favorilerine ekleyen bu tarz erkeksi duygularini acik acik ortaya seren bir erkek qanqa bana pek cazip gelmedi. ve senden uzaklastim. "

    bakın vermek istediğim cevap; ya onu haklı çıkartsın geri kazaniyim, ya da haklı çıkartsın elveda diyim, yada konuyu başka yere çekiyim.

    twitterda kızları favoriye aldığım doğru. ama bi tak olmuyo yani. bunu gelipte şimdi ona anlatamam. farklı birşekilde cevap lazım. allah rızası için beyler. 1. nesil sıçtı sıvamak üzere lütfen yardım.
    ···
   tümünü göster