1. 26.
    +1
    kasa kalitesi asus>dell
    soğutma sistemi asus>dell
    kullanım ömrü ikiside kaliteli 2sindende laptopum oldu asus=dell
    fiyat performans dell>asus

    marka olarak asus daha çok öne çıkıyor bu durumda fakat daha iyi özelliklere aynı fiyata sahip olabilceğin dell varkende asus alınmaz dell de sorun çıkarmaz.
    laptoplara baktım asus 4. nesil i5 işlemci dell 3. nesil i5 bende 3. nesil i5li asus var şuan kullandığım gayet yeterli zaten işlemcilerde nesil olayında hızdan ziyade soğutma ve işlemcinin ve anakartın kendi ekran kartında iyileştirmeler oluyor panpa.
    ekran kartı asus 840m dell amd 7670 nasıl yorum yapsam bilemiyorum panpa bendekinde 630m var çizim programları için vs yeterli benim içinde önemli olan bu oyunlarda ise battlefield 4ü kasmadan düşük ayarlarda oynuyorumda medium ve highta kasıyor crysis 3te öyle yani yeni oyunlarda 1 sene sonra benimkisi kascakki 840m 700 serisininde üstü yani benimkinin 2 üst serisi düşün yani baya zütürür seni ekran kartında tereddütün olmasın.amd 7670 içinse bir şey diyemem daha iyi mi daha kötü mü bilemem ama amd ekran kartlarının nvidiaya oranla daha fazla ısındığını biliyorum. geriye kalan özelliklerde 10 yaşındaki çocuğun bile ayırt edebileceği şeyler zaten. benim fikrim asusu alman panpa.

    edit: uğraşıp yazdım bi insan evladıda emeğe saygıdan şukulamamış.
    ···
   tümünü göster