1. 1.
    0
    baya bir bekledim 1-2 hafta sonra bunun samimi erkek arkadaşlarından birisini internetten açtığım fake bir gizli kişi porfiliyle merkeze çağırdım benim yerime çocukla buluşmaya arkadaşım gidicekti gizli numaradan arayan ben olacaktım böyle daşşaklı adam izlenimini buna çevresi sayesinde vermeye çalışıyodum. bu çocuğa sadece bir mektup ileterek 100 lira kazanacağını söyledim mektubu açıp okumak yok dedim ama. neyse çocuk hemen kabul etti zaten mektubu büşra'ya zütür paranı tekrar gel buranın garsonundan al dedim telefonda garson tanıdıktı. sonra çocuk zütürdü mektubu amacım bu binle kızın arasını bozmak mal harbidende okumamış herhalde. kız mektubu açtı mektupta şu yazıyodu.

    " ben senin en yakın arkadaşını 100 liraya satın alacak kadar yakınındayım. bu kişi baban bile olabilir oyuna başladık geri dönersen bu arkadaş gibi zararlı çıkarsın. ona beni sor cevap vermeyecektir 100 liraya seni sattı beni unuttu"

    bu mektuptan sonra büşra bu çocukla konuşmayı kesmiş bana faceden durumu anlattı benden teselli falan istiyodu işte bu takları benim yediğimi de tahmin ediyormuş sözde ama ben aksiyon günleri twitter ve faceden hiç çıkmıyorum ara sıra sevgili yapmış gibi fotolar paylaşıp başka yerde olduğumu gösteriyorum şüphe dağıtıyorum.
    ···
   tümünü göster