1. 1.
    +13 -2
    bütün bayram ruhunu heyecanını burnumdan getirdi amk. bayram için kendime birkaç parça kıyafet almıştım. arefe gecesi de uyurken kıyafetleri başucuma koydum. bu annem bana cins cins baktı tabi.

    sabah oldu bayram namazına gittim geldim annemin bayrdıbını kutladım. saat 9 gibi annem kalk teyzenlere gidicez dedi. ama daha şeker toplamadım dedim. baktım bu sinirleniyor tamam dedi gidelim. giitk teyzemlere bayramlaştık falan. teyzemin oğlu var bir tane hakan abi zengin bir bin. çıkardı 200 lira dedi al bunu azatla bölüşün dedi. azatta benim teyzemin torunu amk. ulan 22 yaşında adam varken gitti parayı 6 yaşındaki azata verdi. pekekent beni ciddiye almıyor belliki.

    o sırada da teyzemin kızı baklava getirmişti. benim tabak bitince bir tabak daha var mı diye sordum. annem bana ters ters baktı. sanki hergün baklava yiyoruz amk. annem bana kalk biraz balkona çık ne işin var bu kadar kadın arasında dedi. ulan bir rahat vermiyor insana.

    neyse çıktım balkona bizim azatı gördüm. azat bir bakar mısın dedim. ne var dedi. babasını gibtiğim pezevngine bak aramzıda 17 yaş fark var bana ismimle hitap ediyor. azat dedim o paranın yarısı benim hadi gel bakkaldan bozduralım dedim. bu vermicem vermicem diyen kız gibi söylenmeye başladı emziğine tükürdüğüm.

    lan dedim hakan abi ikiye bölüşün dedi ya sen neyin mevzusunu yapıyon delikanlılığa sığrar mı dedim. baktım bu mal mal dil çıkartmaya başladı. ama göreceksiniz nasıll itici pekekent. kendimi tutamadım aldım bunun kafasına geçirdim bir tane. o sırada da cam şeker yiyormuş boğazında kaldı binin. ben tiz bir çığlık attım. sırtına vurdum şeker çıksın diye basıncın etkisi ile sendeledi kafasını duvarın kenarına vurdu amk. ben olayın şokuyla ağlamaya başladım.

    bir an herkes balkona geldi. azatın annesi şekeri boğazından güç bela çıkardı. bin azat beni şikayet etti. ben de hakkım olan parayı istemekten başka bir şey yapmadığımı söyledim. hakan abi bana resmen tiksinerek baktı amk. annem herkesin gözü önünde suratıma ard arda üç kere tükürdü. kıvamlı tükürüğü bayramlık kıyafetlerime de bulaştı.

    hemen evden çıktım merdiven de oturdum uğradığım haksızlığı düşünüp kötü kaderime ağladım.
    ···
   tümünü göster