1. 1.
    +5
    Sevgili Beni çaylak yapan ipne Mod Kardeşim Dinle beni şimdi :

    Çaylak yapılma nedenim '' Sayın türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Apdullah Gül'ün evladı olan Mehmet Emre Gül' ün Çok dahiyane bi zekaya sahip olması bu evladımızın Harvard ı üstün yetenek göstörip kazanmasından belli.. Bu üstün zekasını internet alışverişinde de gösterip ard arda açtığı alışveriş sitelerinde kanıtlamıştır..

    Açtığı bu sitelerin birisine küçük tatlı bi ziyaret girişimim çaylak olmama neden oldu..

    Şimdi Güzel kardeşim Bizim incide olma sebeplerimizden, yada burda olma ihtiyacını istememiz; Gerçek dünyada Anasını gibtiğim düzenini rayına oturtmuş meclisde ki amcalar, teyzeler, yada Büyük kanal sahipler, yada şirket sahipleri yada yada gider bu böyle, ipne evlatlarının düğzenine çomak sokmak değilmidir???

    Şimdi diceksin ki Hala akıllanmamaışsın dikine gidiyorsun, zaten sen beni akıllandıramazsın dıbına gorum, Siyaseti karıştırmayın burda olmayan 3. şahıslar için küfür edemezsin diceksin..

    Bende; Onlar zamanında yaptıkları huur çocukluğuyla şimdi ki küfürleri sonuna kadar haketmişlerdir dicem..

    Yapılacak ziyaret: Apdullah Gül 'ün oğlunun alışveriş sitesine ufak çaplı ziyaret,

    Bu çocuk zaten gerçek hayatta Babası sayesinde çok sağlam bi yere sahip gibini yaya yaya istediğini yapıp, gittiği her yerde kollanır olmuşdur..

    Peki inci sözlük tarafından niye kollanıyor? biz zaten buna karşı değilmiyiz amk, niye aynı muamele yapılıo bu orosğu çocuğuna inci sözlük admin yada mod. ler tarafından??? Yapılacak ziyaret neden engelleniyor??? Beni niye Çaylak yapıyorsun??? Sanki yaptığım çok kötü bi şeymiş gibi bide beni cezalandırıyorsun :S

    Bana bunların cevabını yeter amk...

    Not : Eğer Çaylak olduğum için okunmucaksa toptan dıbına goyayıım o zamannn..

    Sevgilerimle Bilişim Birleşimi...
    ···
   tümünü göster