1. 201.
    +1
    bu parayı veren adamla babam konuşuyor. şükrü olacak iş değil artık. gel benim tersanede çalış diyor. tersanye alıyor babamı. babam şuan tersanede müdür. allaha şükür durumumuz iyi. zütü toparladık. babam hakkındaki yakalama kararı kalktı. polisten kaçmıyor yani artık. ama mahkemeye bir çıksa züte gelecek hala. şuan yine iyiyiz.

    ama tüm bunlar olurken ben zor yaşıyordum. komşunun parasıyla okuyordum. sevgilim olmuştu lisede. kız bir yere çay içmeye gitmek istemesn diye dua ediyordum hep. bizim orada migros vardı sevgililer hep burger kinge giderdi orada. o da hep gitmek istiyordu ben param yok diyemediğimden işte boşver ya falan diyip geçiştiriyordum.

    2 liraya patates ekmek ve ayran alınıyordu. 1 gün yemiyordum 2. gün okulda yemek yiyordum 2 günde bir okulda yemek yiyebiliyordum yani.

    babam ise bu dolandırıcıların peşindeyken hep içiyordu. her gece eve belinde silah sarhoş geliyordu. polis beni yakalarsa kafama sıkıcam diyordu. size bunları yaşattım bir de mapushane yüzü görmeyeceksiniz. diyordu hep .alalhtan hiç polise denk gelmedi. ama biliyorum ki bir gece sarhş olmadan eve gelse o gece intahar edecekti. intihardan uzak tutan tek şey sarhoşluğu idi. babamı hiç görmüyordum zten . gece 3te eve sarhoş gelip yatağa gidiyor sabah 8 de kalkıp işe gidiyordu. iş dediğim de iş miş değil adam arıyor. ya da dolandırılıyor :D

    annemin durumu ise en vahimi. babam tekstilden çok kazanırken şu ilk zamanlar babam annemi aldatıyor. bir modelist var. babam onunla yatıp kalkıyor. o kadın da evli bir kızı var. babam zengin diye babama yamanıyor. annem de biliyordu o kadını. hatta babam annemin bildiğini de biliyordu. ama herkes salağı oynuyordu. annem çocuklarını bırakamayacak kadar çocuklarına aşık biri. onu aldatan adm daha sonra iflas edip her gece eve sarhoş gelmesine rağmen bırakmadı onu. hepo yanındaydı. aldattı ama çocuklarım var hala diyordu.

    şimdi hepsini unuttuk. ne babamın aldatması konuşulur ne de o günler. zaten o mahekem mevzuları açılınca annem hep ağlar. o huur çocuğundna af diledim de şu hayatta artık daha zor bişey yaşayamam diyor.
    ···
   tümünü göster