1. 2051.
    +1
    1 yıl sonraki halim, hedeflerim seni yazıyorum buraya. 1 yıl sonra belip bakacağım olmuş musun ?

    01.08.2015 deki ben kulaklarını aç iyi dinle.

    artık bu dönemler üniversite dönemleri. ege üniversitesi yazılım mühendisliğini kazanamadan karşıma çıkma. 9 aylık sıkı bir çalışma sürecine gireceksin. bunun için hazırlanman lazım. lys ygs geliyor ölü adam. artık diril. alfanı garajdan çıkarma zamanı geldi. artık sürmen lazım onu. bu sene çok zorlanacaksın ama pes etmek yok. öncelikle 1 ağustos 2015 günü mutlu bir şekilde bu yazıyı okuyabilmek için birkaç hedeflerin var bunları gerçekleştireceksin.

    birincisi:hayvan gibi çalışacaksın. bunu yapmalısın. staj yeri bulamadın daha? ilk önce o işi halledeceksin ve işinin en iyisi olacaksın.
    ikincisi :stajdan kazandığın parayı çar çur etmemen lazım. ikinci bir hedefimiz var unutma. fitness. sponsorumuz olacaklar ;) 9 ayda hayvan gibi çalışacaksın salonda.
    üçüncüsü :yabancı dil ve bilgisayar dilleri için kendini geliştireceksin ölü adam. bunu unutma. diller olmadan yaşayamazsın bu meslekte. onun için öğren şu amk dillerini. gerekirse uyuma ama öğren.
    dördüncüsü: hayatının kadınını bulacaksın. bunu son maddeye koydum çünkü başarının yanında bunlar hadiye gibi birşey ama olsun sen yine de hedefle. her başarılı erkeğin arkasında bir dişi bulunur ;) sen ihmal etme.

    neyse diyeceklerim bu kadar. eğer olur da inci sözlük denen gibko yere son uğradığımda kapanmamış olursa veya bana birşey olmazsa gelip kontrol edeceğim bunun için çok çalışmalısın ölü adam. yoksa giberim geleceğini de geçmişini de. eğer ki bana da bir şey olursa ki dünya hayatı ne olur ne olmaz... bizimle birlikte bu da ölür gider be. çok şey etme. neyse şuan saat 05:53. sagopa dinleyerek yeni güne uyandım. bu senin geçmişteki halin. unutma. kendine iyi bak ölü adam. hedeflerine giden yolda gerekirse kimseyi tanıma.
    ···
   tümünü göster