1. 26.
    +2
    @30 dıbına koduğum andavalı sen ne çıkardın bi söylesene ulan asıl tanrının olmaması mucize dıbına koduğum dünyası durup dururken oluştu dimi canı sıkıldı zaman boşluk ışık her ne şekilde olduysa en baştan beri var olmasına inanıyosun tanrının en baştan var olduğuna inanmıyosun öylemi ateistsen adam gibi araştır soru sorup gel ben sizin soracağınız her soruya kurandan ayetlerle cevap bulabilirim etrafa değişik görünmek cool triplerine girmek için ateist ayağına yatıyo dıbına koduğum liselileri en basitinden sperm kelimesi şehvetle fışkırmak oluşturmak karışım anldıbına gelir arapçada spermle ilgili bi sürü ayet var oysa sperm 1700 lerde bulunup incelendi karışım olunduğu anlaşıldı he dersinki kuran değiştirildi sonradan 800 900 lerden kalma sayfa sayfa kitap dahi olmamış korunan kuranlar var onlardamı değiştirildi derim uğraşmayın hiç bi çelişki bulamazsınız kuranda amk

    edit: Fiziğin temel yapılarından biri olan 'çift yaratılma' kuralına göre, kâinatın herhangi bir noktasında bir partikül yaratılınca, onunla birlikte otomatik olarak ikizi, yani zıt olanı da meydana gelmektedir. Bunların en meşhurlarını şöylece sıralayabiliriz:

    1) Elektronun zıt ikizi pozitron.
    2) Protonun zıt ikizi antiproton.
    3) Nötronun zıt ikizi antinötron
    4) Nötrinonun zıt ikizi antinötrino.

    Maddenin daha da derinliklerine inildiğinde yine çiftlerle karşılaşılmaktadır. Bilindiği gibi hemen her madde atomlardan, atomlar da proton, nötron ve elektronlardan oluşmaktadır. Protonlar ve nötronlar da 'kuark' denilen partiküllerden meydana gelmektedir. Bunlar da çiftler halindedirler. Şöyle ki:
    Yukarı (up), aşağı (down);
    Tuhaf (strange), tılsım (charm);
    Üst (top), alt (bottom).
    ···
   tümünü göster