1. 31001.
    0
    Bu kelebek huur cocugunun yazip sonradan sildigi bi entry var. ben kaydetmistim beyler. Anlatsam mı anlatmasam mı hikayesinin asil boyutu. Dahada sormayin amk dogru mu yalan mi diye. Onun agzindan:

    Olm ne salakmıssınız lan yakamı bırkın diye incide olduğumuzu unutmayin dedim hikayenin sallamasyon olduğunu belli ediyim hafiften dedim durmadiniz dıbına çakim. Daha net olsun diye askerlik arkadasımdan caldim dedim susmadınız. Hahahahah beyninizi gibiyim sizin binler. Hakkaten burası geri zekalı kaynıyor amk. Olm işin aslını söylüyorum dahada beni ugraştırmayın yoksa söylediğim yalanlardan ağzım zütüme dönecek.

    Hikayenin basları doğrudur. Duygusallığı biraz yoğunlastırdım tabi. tanışma hastane faslı falan neredeyse ebrunun başka şehre okula gidişine kadar. Ama ötesi yok. derbeder olusum filan hepsi yalan. Baktım duygulanıyosunuz bana reyis demeye başladiniz gotum kalkti çaktırmıyım dedim. Ben alanyalıyım olm ne işim olur aşkla meşkle. Fırlama bin kurularıyız biz. Basta öyle sandik sonra ilk heyecan bitti, gibimsonik kavgalar filan. Oda soğudu bende soğudum. Ama belkide anlattığım gibi devam etmesini isterdim.

    Saf saf iyi niyetli duygusal mesajlar, övgüler sövgüler atmayın bana. Herhangi kurgusal bi kitap gibi okuduk iyiydi diyin bitsin gitsin. Aptalmisiniz amk. inci burası lan inci. Kaç yaşıma geldim hala otelde iki sağlam turist duşer mi. Bu senenin mahsülleri nasıl olacak kafasında günü geçirme peşinde bir adamım ben. Ben bile unuttum gitti sizde birakin artik abartmayin.

    Boyle iste beyler. Bunu ikinci hikayenin sonunda adini ne koysam in sonunda yazmisti sonra artik zoruna mi gitti aldigi tepkiler nolduysa sildi huur cocugu. Gerci zoruna gideceginide sanmiyorumda.

    Bizde mal gibi mesaj attik bisey yaptik yardimci olalim diye gavata. gibik seni. gibtir git gotunu parmakla simdi pekekent
    ···
   tümünü göster