1. 26.
    +2
    beşiktaş bir patlama yapıyor sonra uzun süre susuyor. neden? çünkü genç kadrosu kendini yetiştiremiyor. evet yetenekliler ama geliştirilemeyip heba oluyorlar. galatasaray genç yetiştirme işinde çok iyi fakat şu an ki politikası "oyuncu alalım şampiyon olalım para kazanalım" gibi hazırcı bir politika. ya sen çıkarsana genç futbolcunu, ne uğraşıyorsun elin adamıyla?

    genç transfer yapıcam diyorsun, gidiyorsun 18-19 yaşındaki gençleri transfer ediyorsun ülkelerinden. ulangibtiğimin ülkesinde şehir değiştirsen bile hayatın altüst oluyor, bir alışma sürecine giriyorsun. sen hiç düşünmüyorsun bu futbolcunun özel hayatı ne olacak, pgibolojisi ne olacak? o yaştakilere burada velet diyoruz. istediğin kadar ilgilensen de o çocuktan sen nasıl tam randıman almayı bekliyorsun ki? saçmalık.

    bruma portekiz'de olsaydı belki bir ronaldo olurdu ama başka bir ülke de bir gibim olamazdı. benim görüşüm bu şekilde. genç futbolcu transfer edilmemeli, genç futbolcu çıkartılmalı. genç dediğim 22 yaş altı futbolcu. evet belki de saçma bulacaksınız, klübün doktorları, onların hocaları vs vs diyeceksiniz ama benim görüşüm bu.

    para futbol oynamaz.
    ···
   tümünü göster