1. 1.
    -1
    Beyler anlatmaya başlıyorum kulakları açın dinleyin. Olaya hitlerin başa geldiği zamandan başlıyorum
    ondan önce Anton Drexler var ülkenin başında amk sonra gözlerimiz çok aradı reisi yaşıyor olsa eminim oda incide takılırdı öyle güzide bir insan amk

    Neyse işte ben o zamanlar orduda teğmenim amk babam saf alman ama annem türk
    bu daltaşak geldi işte başa böyle ırkçı ırkçı konuşuyor yok efenim yahudileri gibecem yok sabun yapıcam bende zannediyorumki alman tabanının desteğini almak için böyle konuşuyor sonradan ciddi olduğunu gördük sonra değinicem. Bende işte berlinde orduda takılıyorum o sıra ortalık karışık bende jandarma komandoyum berlinin cuguli mecrasında bir karakolda jandarma komando karakolunda karakol komutanıyım emrimde 500 asker var amk domal desem domalacaklar öylede sadık çocuklar. Hepsini ayrı ayrı severim lan bak aklıma geldi hepsi duygulandım amk. Neyse orada falan cakam birmilyon zaten terör falanda kalmamış almanya deli gibi şaha kalkmış. Günümüz boş yere orda burda kısa devriyelere çıkıp duruyoruz. Arada köylü kızlarını falan hoplatıyoruz ama tabi istekleri dahilinde yani teğmeniz sonuçta üniforma o biçim kızlar bana vermek için sıra oluyor. Günler böyle sıradan geçerken her gün köylü kızlarının birini kucağımdan indirip birini bindirirken bir gece bir rüya gördüm beyler.

    Rüyamda aksakallı dede var il başta sevindim amk 2 loto toto sonucu verirde belki paranın dıbına koruz dedim. Dede dedim hayırdır loto sonucu vericen heralde dedim. Sus lan gavurun tohumu dedi ne lotosu. Ben haberciyim gari dedi sana bir mesaj yollayıvemek için geldim gari dedi. Bu hitler var ya dedi harp çıkartacak çok büyük kanlar döküverecek yahudilerin anasını avradını gibiveecek gari dedi. insanlık ayıbıdır Ne yap ne et engelleyi ve gari dedi ve uzaklaşmaya başladı. Arkasından bağırdım bari haftaya yapılcak galatasaray fenerbahçe maçını söylede bi kupon yapalım dede diye ama gibine bile takmadan gitti amk.

    Devamı için istek olursa devam eder beyler.
    ···
   tümünü göster