1. 1.
    -1
    Kan ter içinde uyandım heralde kıçım açık yatmışım falan dedim gittim bi su içiyim derken bir baktım koğuştan acayip sesler geliyor amk ah uh ah uh lan bi bastım koğuşu bunlar birbirini gibiyo sandım amk meğer bi asker rüyasında bağırıyormuş durumu anlayınca uyanan askerlere yatın gençler kontrole geldim dedim çıktım. Yarın ilk iş aşçı ile konuşmak lazım dedim şapı az atıyo heralde zaten gözlerinin önünde kız gibip bunlara dokundurtmuyum resmen bi gün toplanıp beni gibicekler o alacak dedim. Aldım suyumu yattım.

    Sabah olmuş her şey normal gözüküyor dünkü rüyayı takmamışım odamda radyo dinliyorum içeri birden uzman Jolan gidiamk telaşlı telaşlı dedim ne oluyo amk pkk mı bastı sanki şırnak sınırındayız amk yok dedi komutanım albay geldi dedi. Ben hemen fırladım ayağa o sırada tam kapıdan geliyo albay hemen selamı çaktım buna amk yavşak albayı hiç gibine takmıyo. Geçti oturdu benim yerime bana pis pis bakıyo.

    "yavşak kapatsana şu radyoyu komutanın gelmiş dinlediğim müziğe bak aç türkü mürkü bir şey bari onu dinleyelim" dedi. Bende çekmecemden neşet ertaş kasedimi çıkardık taktım amk ortalık az sakinleşsin diye.
    Albay konuşmaya başladı" teğmenim biliyorsunuz hitler geldi bundan sonra çok değişecek her şey buradaki son aylarınızın keyfini çıkarın sizi merkeze alıcam" dedi beni bir hüzün kapladı amk burda ekmek ölden su gölden kız köyden geçiniyorduk. Şimdi işin yoksa orda evrakla bilmemneyle uğraş hem şehirin kızıda nazlı oluyo köylü gibi vermek için sıraya geçmiyo ki amk. Neyse emredensiniz komutanım bilmemne olayı geçiştirdim. Albay falan gitti ben tuvalete girdim sıkıntıda asılıyorum amk. Gecel oldu yattım.
    ···
   tümünü göster