1. 51.
    +9 -2
    @1 olay zar konusu olmasın ama yatağa girdiğinde onun eski sevgilisinin senin o bakire sandığım temiz sandığın kızı hunharca gibtiği gerçeği aklından çıkmasın. bu kadından çocuk yaparsanda çocukların bir nevi huur çocuğu olmuş olacak. her eve geldiğinde yatağa girdiğinde yüzüne baktığında bu gerçekle yaşayacaksın ve bakire bozmanın o bakire kızın nasıl azdığını ne kadar hoş bir şey olduğunu bilemeyeceksin.

    çözüm : kızın bakire olmadığını mesajla kayda al bi şekilde, mesajlaşırken söylet bunu. daha sonra kızı 2-3 hafta sonra sende hunharca gib bunun yolunu mesajda yapma hiçbir şekilde sadece yüzyüze konuş. sonra kızı gibtirr et.

    olası sonuçlar : kız ailesine beni bozdu derse önceden kayda aldığın kayıtı yapıştırırsın kızınız bakire değildi zaten diye. karakola başvururlarla hani mesaj olayı sahte o planladı diye. senin kızla ne zaman birlikte olduğun tıbbi olarak açıklığa kavuşur ve mesaj daha önce sana geldiği için hukuksal olarak haklı çıkarsın.

    olası sonuçlar notu : kız tecavüz etti bana derse diye sen bunu giberken bi ses kaydı videoya falan çek. savcının suratına yapıştırırsın çat diye bir sıkıntı çıkmaz. video çekersen kızın senle birlikte olmadan önce bakire olmadığı somut olarak kanıtlanır, ayrıca senin ilk defa yaptığında kanıtlanır.

    dip not : videoyu haberin yokmuş gibi bir düzenekle çek atıyorum 2 saat önceden kayda al aa unutmuşum misali. 2 saat önce koymuştum unutmuşum orda bizim birlikte olduğumuz kısmıda kayda almış gibisinden.
    ···
   tümünü göster