1. 226.
    +4
    yazmıcaktım entry sonlara düşcek okumazsın diye ama hadi yazayım belki okursun; sen okumasan başka biri okur ibret alır.

    beyler bi ilişki her şeyden önce güvene dayanır. güvenin olmadığı bi ilişkide aşkmış, sevgiymiş, aileymiş ne tak olursa olsun mutluluk olmaz. bu vakada hanım kızımız aslında güven konusunun dıbına koymuş ama bu dallama hala bacak arasında arıyo sorunu. bu kız bu çocuğu tanımış bu konularda neler düşündüğünü öğrenmiş ( direk söylemese de kızlar anlar siz bi şey söylemeseniz de) ama konuyu şimdiye kadar saklamış. aileler işin içine girmeden yani iş ciddiye binmeye başladığı süreçte bak biz ciddi düşünüyoruz ama böyle böyle bi durum da var dese eyvallah ama bu saklayıp kendine göre geri dönmesi zor olan bi sürece girince olay ağlayıp zırlayıp anlatmış.( kadınlar istediği zaman ağlayıp istediği zaman gülerler bunlara kanmayın.)

    şimdi verilmesi gereken karar nedir? güven bi kez yıkıldığında bi daha geri dönülmez o yoldan. bu kadın sana evlensen de çoluğun çocuğun olsa da gene yalan söyleyebilir bi şeyler saklayabilir ya da öyle bi şeyler olmaz ama senin içinde her zaman şüpheler olur. kafayı yersin amk mutlu olamazsın. tavsiyem kızdan ayrılman ama insan gibi ayrıl net ve kararlı ol. güvenebilceğin bi kadın illa çıkar karşına yalnız kalıcam ömrüm boyu falan diye triplere girme potansiyelin yüksek ondan söylüyorum. aileler tanıştı falan diye de endişelenme. istemiyorum dersin konu kapanır kimseyi de takma. ne karar alırsan al arkasında dur.

    özet: güven ayna gibidir; bi kez kırıldı mı kendini hep çizik görürsün.
    ···
   tümünü göster