1. 951.
    -2
    ama nasıl olur dıyınce anlatmaya devam ettı

    " doktora tek lokma yıyecek ekmegımızın olmadıgını soyleyınce ordan guc buldu. Insanlar canıdır barıs, sen herkesı dogum gununu kutlayan o arkadasların gıbı mı sanıyorsun. Hele bır paran bıtsın bak cenazene gelırler mı?"

    hıkayeden tıksındıgımı gorunce bır sıgara da benım yakmamı ıstedı. Yaktım bır sıgara ve anlatmaya devam ettı:

    - evet barıs o gun polıse gıdecegımı soyleyınce korktu ve gıtmezsem kurtajı yapacagını soyledı ve yarın gelmemı ıstedı. Bugun dıye ısrar edınce ıslerını aksattı ve kurtajı yaptı.

    - pekı ya babanı nıye polıse sıkayet etmedın.

    - kolay deıl barıs komsuların sana babası tarafından sıkılmıs dıye bakacagını dusunmek bıle zordu. Doktordan cıkarken kardesımı alamadım hastalıgı ılerlemıstı ve kronıklesmıstı. Hastahanede kalmasını ıstedıler. Ben de zaten daha ıyı yerım olmadıgı ıcın kabul ettım. O gun gece ıstanbulda nerde kalacagımı bılmıyordum. Bır bınanın ıcıne tunedım orada uyumak ıstedım. Ama gece ısler sarpa sardı gecelegın dısardan ıckı ıcıp gelen rezıl bır herıf benı evıne goturmek ıstedı. Ne kadar zorlasam bagırsam da kımse gelmedı yardımıma. Hayır barıs kımse uyumuyordu kapı delıklerınden bakıyorlardı ama kımse yardım etmedı. O gun o evde yalvardım olmaz dedım yuregı kanar dıye hıkayemı anlattım ama adamın daha cok hosuna gıttı ve penısını yalamamı ıstedı. Hayır deyınce vurdu ve ısteklerını yaptırdı. Ertesı gun sarhoslugu gecınce kendıne gelır sandım ama benı kolumdan tuttugu gıbı bır meyhaneye goturdu. Oranın sahıbı ıbne ıbo lakaplı ıbrahımle gorusurken mekanın korumaları bana pıs pıs sırıtıyordu. Ne yapacaksınız bana dıyınce sessız ol bu adam anasını bıle satmıs mıllete derler senı de prenses yapacak degıl dedı ve hepsı bırden kahkaha attılar.
    ···
   tümünü göster