1. 26.
    +3 -1
    ya ben sizin dıbınızı gibeyim, gerici puşt pekekentler, çok tak attığınız batı medeniyeti, teknik, kültürel, sosyolojik alanlarda bize tur bindiriyor farkında mısınız. siz hala türkiye son çeyrekte %4,3 büyüdü diye göbek atın, havalimanı yapılırsa almanya çökecek bu yüzden gezicileri dolduruyorlar tarzındaki hikayelere inanın, bir çırpıda almanya'nın 5 otomobil markasını sayabilir buradaki herkes (porsche, mercedez benz, volkswagen, opel, bmw, audi, 6 oldu amk hatta) peki dönün tak çukuru ülkenize bir bakın, bu markaların 10'de 1'i kadar prestije sahip bir markanız var mı dünya çapında herhangi bir alanda?

    peki neden tak çukuru türkiyem teknik anlamda bu kadar geri, çünkü şimdi halkın adamı diye zütünü yaladığınız zamanının amerika yalayıcısı adnan menderes, truman yardımlarını seve seve kabul etti, truman yardımları neydi peki? özet geçmek gerekirse, amerika dedi ki biz ve bizim gibi ülkelere, siz bu fabrikaları falan kapatın, biz size gerekli ekipmanı aleti aracı zaten veririz.

    o dönemde belki de bugün, teknolojik anlamda diğer ülkelerle yarışabilecek konumda olan fabrikalarımız kapatıldı, şimdi ise yurtdışında araba parçalarını montajlayarak, gömlek üreterek, demir üreterek büyüdüğümüzü zannediyoruz.

    çok muhterem menderesiniz köy enstitülerini de kapattı mesela, o enstitüler kapatılmasa, şimdinin akp yalayıcısı koyun sürüsüyle, okumuş kesimin arasındaki bilinç farkı bu denli çok olmayacak, tayyibin ananızı nasıl gibtiğini görecektiniz belki de,onun yerne düşünmekten eleştirmekten aciz, dexerte bir keramet olduğunu sanan, ülkenin yüzde 50'si çoğunluğunda bir koyun sürüsü oldunuz.

    demokrasiyi zütünüzden anladınız, çoğulcu olması gereken demokrasiyi çoğunlukçu hale getirdiniz, bunu da bir oligarşiye zütürmektesiniz. hadi şimdi koşun eğlenin, israili nasıl gibeceğimizi falan düşünerek mastürbasyon yapın. düşünmekten aciz, gerizekalı osmanlı tebaası sizi
    ···
   tümünü göster