1. 1.
    +2 -1
    Part 3
    ________________________________________________
    o günüm inci de takılarak geçti.az çok virüsle alakalı başlıklar açılmıştı. sabah kalktığım gibi televizyonu açtım. yine virüsle alakalı haber vardı. spiker
    "evet sayın seyirciler. dün bahsettiğimiz vaka a.b.d yetkililerince virüs ilan edildi. vakaya sebebiyet veren xq5 virüsü ülkenin bir çok yerinde görülünce hükümeti kırmızı alarma geçirdi.tek temennimiz virüs salgına geçmeden yetkililer tarafından durduruluması. esen kalın" demişti. şimdi işimiz zordu.
    ________________________________________________
    babamı erzak ve malzeme alması için aradım.

    +alo baba?
    -söyle oğlum
    +acil erzak alman lazım
    -ya sende taktın şu virüse he
    +bana güven baba erzak al.
    -tamam oğlum tamam
    ________________________________________________
    bu haberden sonra sosyal medya çalkalanıyodu. virüsün türkiye sıçramasını isteyenlerin çoğu daha ilk dalgada gebercek kişilerdi öyle kolay sanıyolardı bu işi.sol taşaksa "salgında gibtiğim zombi capsli","bunların sorumlusu dexerdir hükümet istifa","serkana inat zombi öldürmeyi öğretiyorum" gibi başlıklarla doluydu şaka maka işimiz zordu yani. babam dediğimi yapmış erzak alıp eve gelmişti.
    ________________________________________________
    ertesi günün akşamında haberleri açtığımda son dakika haberi geçiyolardı.
    "bültenimizi bi son dakika haberiyle kesmek zorundayız.xq5 virüsü avrupadan sonra istanbulda da görüldü. yetkililerin konuyla alakalı "vatandaşlarımızın enfekte kişilerden uzak durması gerekir. enfekteler tarafından ısırılan, tırmalanan veya diğer bi başka yolla virüse maruza kalan kişilerin en yakın sağlık kuruluşuna gitmesi önemle rica olunur. imkanın var ise erzak ve hayati malzemeler bulundurunuz. gerekmedikçe evinizden çıkmayınız sığınma kampları oluşturulacaktır." dendi.bir başka haberde ise salgının türkiyede görülmesinden sonra başbakan ve kurmaylarının yurt dışına kaçtığı iddaa edilmektedir. takıpte kalınız.iyi akşamlar"
    ···
   tümünü göster