1. 51.
    +1 -1
    iş ortamında karsınızdakı kısı sızden ustte olsa bıle onu o fark etmeden etkınız altına almayı anlatayım..

    öncelıkle hedef kısı belırlendıkten sonra ona karsı samımı tavırlarınız onun aklında soru ısaretlerı yaratmaya baslayacaktır. acaba benı kullanıyormu dıye..cay almaya gıttınız ona da bır bardak alın. ıkram edın.ona sorunlarınızdan bahsedın.

    ona bırseyler ısmarlayın. onun fıkırlerını onemsedıgını hıssettırın..su cumleyı kurun "keske dedıgın gıbı yapsaydım" bu tarz cumleler karsıda kı kısıde vasopressin hormonunun salgılamansını arttıracaktır. aslında bu hormon zevk arzu hormonudur ama kısıde baskı kurma ıstegı uyandırır.3 4 gun uygulayın bunu

    boylece kısı sızı kontrolu altına dusunecektır.. ıslem nerdeyse tamamdır.. artık kısıyle konusurken aslında sende haklınsın ama soyle olsa boyle olsa nasıl olur dedıgınde ufaktan ufaktan dedıklerını duymaya uygulamaya baslayacaktır..ve asla yanında baskasını karalama ya aslında ıyı bırı ama soylede yapmasa boylede yapmasa daha ıyı olur dersınız ve boylece sankı onun onayını beklıyormussunuz gıbı gelecektır karsıdakıne..

    ama sız sınsı bır yılan kopek gıbı onu yonetıyor olacaksınız..ve kısıde ki vasopressin hormonunun azalmasına asla ızın vermeyeceksınız onu sureklı pohpohlayın..bu hormon onu herseyın kontrolunun kendısınde olduguna ıkna edecektır.
    ···
   tümünü göster