1. 601.
    +3
    Ulan yazmayacağım dedim ama yazayım yine , öncelikle ben bir öğretmen değilim bilgiye öğrenmeye aç bir insanım dedim düzgün oku. aslanım burda milletin beynini yıkamayın.
    Osmanlı hangi ülkeyi yağmaladı ? osmanlı ismini ağzına alırken besmele çek o imparatorluk sevgililerin en sevgilisi hz.muhafazid mustafa (s.a.v) in övgüsünü almıştır.ne sektörüne dönüştürdü cihad'ı aslanım ? bana sağdan soldan duyduğun tarikatçi abilerinin laflarıyla gelme kanıt göster ulan kanıt! islamiyette asla zorlama yoktur kişi kendi iradesi ile müslüman olmak isterse ancak o zaman müslüman olabilir. Osmanlının islamı anlatmadığını nerden biliyorsun ? kanıt'ın varmı yok tabikii at yalanı gibeyim inanı. Peygamber efendimizin o sözü söylediği doğrudur ama ırkçılık ile milliyetçilik ap ayrı konudur biz hamd olsun ırkçı değiliz milliyetçiyiz ülkenin bölünmez bütünlüğünü korumaya yemin eden ülkü yolunda allah'ın izni ve doğrultusunda ilerleyen bir neferiz hamd olsun. Osmanlı islam devleti değildir diyeni ilk defa görüyorum tarikatçi abileriniz sizi iyi gaza getirmiş ey benim cihad yaptığını sanan güzel kardeşim bugünün türkiyesi dediğin hükümet din'i çıkar olarak kullanmakta osmanlı kullanmamıştır osmanlı allah'ın emrini yerine getirmiştir.

    bizim ne kürt ile ne laz ile ne çerkes ne rum ne ermeni ile sorunumuz var bizim bu ülkeyi bölmeye çalışanlarla sorunumuz var.
    ···
   tümünü göster