1. 1.
    0
    Turkiyesi:1. 2015 te duzenlenen buyuk organizasyonlar neticesinde ve tum dunyada kabul goren Ermeni tezlerinin surekli basini agritmasindan dolayi, zati sahaneleri ferman buyurarak Kars, Ardahan, Igdir ve Agrinin Ermenistana birakilmasinda buyuk bir stratejik derinlik gorerek karar vermistir.
    2. 2016 yazinda serbest birakilan abdullah ocalanin Diyarbakir, Hakkari, Batman, Mus, Bitlis, Van, Siirt ve Bitlisteki ozerk yonetimlerin bagimsizlik icin referanduma gitmelerini uygun gormus ve gerekli goruldugu taktirde ozel yetistirilmis komando kedilerin guneydogu illerindeki trafo merkezlerinde gorevlendirilmesi icin ferman buyurmustur.
    3. 2015 verdigi Kibrisin isteklerinden bunalan saygideger buyugumuzun kibristaki kardeslerimizi kirmamak icin antakyada federe bir kilise devleti kurulmasi icin oncalisma baslatilmasi emrini vermistir.
    4. Izmir zaten gavurdu bahsetmeye gerek yok onu zaten yunanistana iteleyeli yaklagib 5 yil oldu.
    5. Turkiye isminin ingilizcede hindi ile ayni anlamda olmassi dolayisiyla devletin isiminin teyibo (ibrahim tatlisesi cok sevdigimiz icin) olarak degistirilmesi uygun goruldu.

    Buyrun devam edin bu kabusu bu gece gordum hep beraber ayni taktan ruyaya devam edelim, yazin beyler 2023 te daha neler olabilir
    ···
   tümünü göster