1. 26.
    +1
    kardeş..'herkes çalar' diye bi laf söylersen ben orada bi dururum.. şöyle bi cevap veririm sana..-ben çalmazdım.. ve bu senin için yeterli olurdu..

    çünkü hiçbir zaman herkesin çalacağından emin olamazsın ve sen bu kadar insan için bunu söyleyemezsin.. türk milletinin içinde hırsızlık var demek gibi birşey bu..

    havalimanı yaptı tren yaptı falan diyosun..bi hükümetin bilimum görevlerini söylüyosun sen bana.. asıl görevi bu ülkenin birliğini beraberliğini sağlamaktır..

    birleştirici olmaktır.. havalimanı tren falan bunlar maddi şeyler bırak şimdi bunları..

    hastane olaylarına gelince.. sene 2014.. dünyanın hiçbir yerinde hastanede tedavi olamadığı için ölen bi insan göremezsin.. en azından bizim seviyemizdeki ülkelerde..yok sıra beklemek yok köşelerde yatmak falan..

    ulan sene 2014..ne bekliyorsun?..30 binlik araba diyorsun bilmem ne diyorsun..ben üniversite mezunuyum.. nerede benim ford focusum?..

    neden otobüse biniyorum ben.. otobüsler bari klimalı çok sağolsun(!)..

    yine 'kim olsa çalar' lafına gelicem.. bunu geçen sene bi hocama söyledim.. hocam kim gelse çalardı galiba diye.. kadın ağzıma sıçtı beni paket edip yollamıştı..

    sen benden ve ya başkasından emin olamazsın kim oluyorsun diye..ve ikna olmuştum.. umarım sende biraz farklı düşünebilirsin..
    ···
   tümünü göster