1. 1.
    +2
    böyle pc başında sabaha kadar otur otur otur, sonra akşama kadar yat.
    Düzensiz bir hayat. Bu esnada tabi bütün fırsatları kaçırırsın, sevgili yapamazsın, derslerine odaklanamassın. Ne biliyim biryerden dur demek lazım lan.
    Bikaç önerim var;
    -bir kere çok önemli spora başlamak. düzenli bir şekilde yapmak lazım.
    -sporla birlikte düzenli uyku(akşam erken yatmak-sabah erken kalkmak)
    -sporla birlikte sağlıklı beslenme. nebiliyim bol bol sebze, meyve. az aburcubur gibi.
    -zaten erken yatıp erken kalkınca deli zaman kalıyor o esnada kendine de zaman ayırırsın, dersinede zaman ayırırsın. çevrene de.
    -tamam sosyal medya eğlenceli ama pek bi getirisi yok. Hobi olarak daha yararlı bir şeylerle uğrasmak lazım. mesela, pc'ile takılan arkadaşlar için, kendini biraz yazılıma verse ya da atıyorum network videoları izlemeye başlasa eminimki zamanla çok iyi olacaktır.
    -bide üşengeçliği zihinden atmak lazım. Banka işimi var git. Alış veriş mi var git. yorgunsun eve geldin sonra arkadaşın çağırdı erteleme git. Bir az zamanı dolu geçirmek lazım. Ayrıca eylem sırasında hayatın ne getireceği hiç belli olmaz.
    -sigara , alkol, iddaa gibi alışkanlıklardan varsa kurtulalım panpalar. Bu güne kadar kimseye bir faydası olmadı. Olacağını da bu saatten sonra sanmam.Ha diyeceksin bunlarsız olur mu, zaman geçermi, ortam olurmu? öyle bir olur ki mis gibi hemde.

    daha da eklemek isteyen yazsın
    ···
   tümünü göster