1. 176.
    +2
    bak birader ben resim öğretmenliği mezunuyum işimi yapamıyorum, yaptırmıyorlar (kpssde resim öğretmenlerine matematik sormak ?). gibik bi dergide annemden 20 lira almamak için ucuz bi paraya çalışıyorum.
    yani senin dediğin o 30 bin liralık arabalar falan yok öyle bişey. kimse sıfıra sıfır almıyor o arabaları kaç tane adam geri veriyor yüksek faizli krediler yüzünden o arabaları. mesela çıkar ver 1400 lira al bi telefon desek yapacağın ilk iş kafanda kredi kartındaki limitini sorgulamak onu da 9 taksitle falan. genele yaydığın zaman insanlar çoğu ihtiyacını böyle karşılayıp belini doğrultamıyorlar. kendi ailemden biliyorum aynen böyle çünkü. birikim yok sıcak para yok hep suni sürekli bankalardasın. insanlar çoğu zaman banka hesabına yatan maaşlarını hiç bankadan çekemeden borçlarla sıfırlanıyorlar aq. 25 li yaşlardaki adamları çevir banka hesaplarında bi birikimleri yoktur eminim. niye ? çünkü anasının amı gibi borç ödüyor millet. borç ödemekle ülke kalkınmaz. ayrıca aylık verdiğin vergileri oturup hesaplasan bu hükümetin gırtlağına sarılacak ilk adam sensin aq. mesela istanbuldaki ulaşım fiyatları sence çok mu normal ? bugün 3.15 metrobüse basıyorsun bence bu normal değil. ayrıca istanbulun hali de hiç hoş değil. alt yapı bitik (bkz. geçen 2 yağmurda üsküdar vb semtlerin hali) her yer taş beton. ecevit döneminden dem vurup durmuşsun çarpık kentleşme o zaman da vardı şimdi de var. üstelik şimdi daha tehlikeli zira burası bir deprem bölgesi dıbına koyayım yüksek yüksek toki binaları falan 99 depremi şuan olsa bak tam şuan soykırım gibi olur anlatabiliyo muyum istanbul yarra yedi. mevzii olarak imara açılamayacak alanlar imara açıldı istanbulda emin ol sağlam bina yok (toki dahil).
    bak gezi olayları soma falan bunlara hiç girmiyorum, çaldıklarına hele hiç hiç girmiyorum (yalnız şunu söylicem bi ara isviçre hesap mesap muhabbeti dönüyordu fdkjghjdkfghkj yalan aq gibtimin dingilleri enişte yenge arasında paraları goygoylamışlar) ben tüm bunları pas geçsem de güzel kardeşim soma da 301 tane o adam için oy moy vermem. kafamı kesip atsalar vermem, yukarıda allah var bu oyun hesabını sorar.
    ···
   tümünü göster