1. 126.
    +2
    başlığa katkım olsun, zamanında bazı panpalarıma part part yazılar yazıyordum faydalanın alın binler belki sonra devdıbını da atarım

    öncelikle merhaba panpa !

    bu mesajı #149233724 numaralı entrym de listesi bulunan bütün panpalarıma özel mesaj olarak tek tek atıcam. eğer sokağa çıkıp uygulamaları yapmıyacağım dersen daha fazla okuma gözlerin yorulmasın derim ve bana mesaj atıp adını sildirmeni istiyorum ki diğerlerinin hem vaktinden çalmayasın hemde onlarla daha iyi ilgilenebileyim diye, bu hassasiyeti bekliyorum.

    öncelikle kafanda "nedir bu sosyal oyun","ne görevi bu amk tim miyiz biz" gibi sorular olduğunu biliyorum.

    sosyal oyun ve görevden kastım sizi şu noktaya getirebilmek : sokakta beğendiğin kızın yanına gidip konuşmak veya öküz gibi kesiştiğin kızın yanına gidip konuşmaya başlamak. sabah kalktığında her önceki günden daha iyi hissetmek. (şu an daha fazla örnek aklıma gelmiyor yazıya devam edeyim genel hatları vereyim bir kafandaki soruları yavaş yavaş cevaplayayım sonra kazanacaklarının teker teker listesini yapıp onu da atıcam.)

    asıl getirmek istediğim kilit nokta ise ; kendini geliştirmek !

    bunu ne bir kız için yapacaksın, ne de arkadaşların için. sırf kendini geliştirmek istediğinden, ha tabi motivasyon olarak kız olaylarından, arkadaş ortamında baskın olmaktan, eğlenmekten sağlayabilirsin.

    ben sana çok bilmişlik taslamıyorum panpa, eğer böyle bi düşüncen varsa şunu diyeyim ki bunu açıklamam da oradaki yazdığım her panpaya ulaşabilmek. ben sadece hayatta ölüme gidecek başka bir yol daha gösteriyorum kendime göre daha eğlenceli olacağını düşündüğüm ki buraya gelip "yaz panpa" demişsen böyle bir değişim de istediğini var sayıyorum.

    biraz kendi hikayemden de bahsetmek istiyorum ortak noktalarımızın olduğunu görebil diye ki zaten "ben çok eziğim" diye gelmedin başlığa "özgüvenim var ve test etmek istiyorum" diye geldin o yüzden ben bunu yapamam, böyle şeyler filmlerde olur, işe yaramaz demeden önce bana birazda olsa güvenmeni ve denedikçe bunların gerçek olduğunu görmeni istiyorum.

    3 yıl önce bir kıza aşık oldum (klagibtir hikayemiz) 3 veya 5 ay peşinden koştum ki etmediğim iltifat, yapmadığım olay yoktur herhalde, kıza köpek gibi yalvardığımı biliyorum. benle konuşurken 2 kere eski sevgilisiyle çıkıp ayrılmış ve geri barışmıştı bile. bir gün sabah bu olayı görüyorum facebook denen "sosyal" (!) mecrada kafam atıyor ve "böyle gitmez, ömrümün sonuna kadar böyle olmayacağını biliyorum, bir şeyler yapmam gerek" dediğimi hatırlıyorum. yaptım da, bir şekilde atlattım o tramvatik olayı, o kadar lanet ederdim ki anlatamam. neyse tekrar bi kızla şansımı denemek istedim ve kıza onu çok beğendiğimi, yine iltifatlar, bi şeyler ısmarlamalar, aşırı ilgi göstermeler derken bunla da olmadı. eskisiyle kıyasla o kadar etkilememişti ama kendime "nerede hata yaptım " "çok iyi biriyim neden olmadı" sorularını sormadan edemiyordum. yine lanet ettiğim bir süreç atlattım. ama bilmiyordum ki bu olayların beni ivmelendirip şimdi ki halimi alacağım ve daha da mükemmelleşeceğimi. ilk başta çok lanet ettiğim olaylara artık şükrediyorum, iyi ki olmuşlar ! çünkü bugün burada bu yazıları yazabilecek kapasiteye ulaştıysam başımdan geçenlerden dolayıdır. küçüklükten beri okuma alışkanlığım olduğu için pgibolojik terimlere denk geldiğim bir site vardı oradan araştıra araştıra pgibolojiyle iç içe bulmuştum kendimi bir çok şey öğrendim. pgibolojiden fırlayıp felsefeye atladım ve hala felsefedeyim. bir çok makale okudum, bir çok olay yaşadım. en önemlisi okuduklarımı denemiştim ve işe yarayanları hep cebimde bulundururken işe yaramayan bilgileri çöpe basmıştım bile.

    neyse bu kadar benle alakalı bilgi yeter.

    öncelikle aklından çıkmamasını istediğim şeyler var bunlar(kesinlikle bu listeyi uzatacağım şimdilik başlangıç için aklıma gelenler) :
    1. bunların hepsini kendimize verdiğimiz değerden dolayı daha iyi olmamızı istediğimiz için yapacağız.
    2. eğleneceğiz, eğlenmeyi bilmiyorsak boşuna uyguluyoruzdur, hayata bir kere geliyoruz, klişe ama gerçek !
    3. iyi veya kötü yoktur olayları yorumlama şeklin vardır.
    4. fizyolojin, düşüncelerini, duygusal durumunu etkiler. dik dur, rahat ol, gülümse.
    5. sabır, süreklilik, istek
    6. kendini sevmek zorundasın ! bu dünyada tek asıl sahibi olduğun şey sensin, kendin ! değiştiremezsin ama geliştirebilirsin.
    7. ne hissedersen o sundur. aynaya baktığında ne kadar çekici olduğunu gör, bunu yap.
    8. biz erkekler için fiziksel olarak, tip, boy vs. pek önemli değildir !
    9. başarısızlık diye bir şey yok. ders alınmış başarısızlık, başarıya dönüşmüş demektir.
    10. kendini kötülüyorsan bunlardan vazgeç, bunları bilinçli bir şekilde farkına var ve olumlu şeylerle değiştir.
    11. hata yapmaktan korkma, insansın yapmak zorundasın.
    12. duygusal anlamda acı çekiyorsan, bu değişmen gerektiğinin sinyalidir.

    bazıları klişe gelebilir ama klişelerin doğru olduğunu biliyoruz.

    evet arkadaşlar yazıda kötü olduğum bir nokta var o da bir şeyler yazmaya başlarım ve baya yazdıktan sonra aklıma eklemek istediklerim gelir ve tekrar yukarı çıkarım tekrar yazarım. bu yüzden şimdilik başlangıç için bilgilendirme amaçlı yazabildiğim bu kadar.

    öncelikle size verdiğim görevleri , siz bi noktaya geldiğinizde bende yapmaya başlayacağım. eğer bi spor yaptıysanız ilk başta maalesef sıkıcı bir ısınma hareketi yapmak zorundasınız ki bi yerlerinizi incitip spordan uzak kalmayasınız.

    öncelikle ilk görevlerimiz hayırlı olsun :

    1. aklına takılan en fazla 2 soruyu en fazla 2 soru bana özel mesaj olarak at. madde madde olursa sevinirim
    2. .başından geçen benim gibi bir aşk olayı olabilir farketmez talihsiz hissettiğin bir olayı olumlamaya çalışmanı istiyorum. bu saçma bir şey de olabilir ama yeter ki olumla. mesela sokak köpekleri kovalamıştır. iyi açıldım spor oldu tarzında olumlamaları madde madde bana yaz olay ile birlikte.
    3. evet spor ! hemen bir spor salonuna yazıl taks olur body olur farketmez. paran mı yok ? hiç dert değil ! insanların biraz çok olduğu yerde koşmaya başla. ilk zamanlar zorlanacaksındır tabii ki ama kendimizi geliştirmek için her şey. hafif tempoda başlayıp 3 tur atıp kendini biraz ısınmış hissettikten sonra normal tempo da biraz daha hızlı şekilde turlar atmaya başla. en sonunda bacaklarının daha fazla bu tempoya dayanamayacağını anladığında bir tur yürüdükten sonra en yüksek hızda koşabildiğin kadar koş ve yürüşüyü bitir. 2 günde bir koşu. aynı saatlerde olması önemli.
    4 . kitaplar kitaplar kitaplar, bana evinde bulunan kişisel gelişim kitaplarının adlarını madde madde yaz ve sana bir kitap seçelim. günde 6 sayfa okuyacaksın. 6 sayfa sadece bu 10dk bile sürmeyecektir. eğer kişisel gelişim kitabı yoksa ama hemen alabilirim diyorsan söyle kitap önereyim. kitabım yok, kitap da alacak param yok diyorsan yine söyle hemen halledelim, gözün biraz yorulacak swh
    5. ferre ve 31 e son. enerji seviyenizi o kadar düşürüyor ki, asıl karakterinizi ortaya yansıtmanızıda etkiliyor. buna ayrıca değineceğiz fazla fazla ama siz bırakın. bir arkadaşımın sözü var "elini gibinden çekmezsen, o beğendiğin kadın gelip onu tutamayacak" emin olun 31 i ve ferreyu bıraktığınızda daha iyi hissedeceksiniz, kız arkadaş bile edineceksiniz ki 1 ay olmadan halledebiliriz bu konuyu azmimizle swh. ki asıl uzmanlık alanlarımdan biri kız konuları. ee o kadar boynuz yiyince. ilk 14 gün her şeyi gibebilecek kapasiteye geliyorsun. ama sonra sakin geçiyor. unutma en ufak açık saçık resim bile bu süreçten seni alı koyabilir. cinsel isteğin çok arttığında belden aşağını sopsoğuk bir suyla yıkarsan bunu zaptedebilirsin . kurcalamak yok, düşünmek yok.

    panpa dediğim gibi ısınma turları bunlar. biraz sabır. uygulamayacaksan da söyle listeden adını sileyim beni de fazla mesaj zahmetinden kurtarmış olursun.

    ve ödevlere 2gün karşılık vermeyenleri listeden silmeyi düşünüyorum.

    şimdilik bu kadar panpa devam edicez, ben ne they call me alfa gibi bi gibik yazarım ne de zütünden boşalan adam gibi yarım bırakır kaçarım. ben kendim için yapacaktım ama fazladan panpalarıma da yararı olsun istedim. eğer öyle bi düşüncen varsa neden bu kadar kişiyle sınırlı kaldım değil mi ?

    yazılarımın belirli bi düzeni olur mu bilemiyorum, her gün yazabilir miyim vs ? ama mesela 2günde bir koşu ödevimiz var, her gün kitap okumak var. bunları es geçme, unutma ilk adımı atmayanlar 2.adımı da atmazlar.

    ödevlerin getirdikleri +ları da yazmayı düşünüyorum. zaten bugünlük bilgilendirmeyle geçti böyle uzun yazılar olacağını pek sanmıyorum. hadi sağlıcakla

    hep beraber eğlenme dileğiyle.. devam edecek.
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster