1. 1.
    +4
    Mesele sadece şuku meselesi değil, verdim o ayrı...

    Kılıçdaroğlu gerçekten çok zayıf. Başarılı bir 2. adam olur, ne bileyim bugünkü AKPde Hüseyin Çelik ya da Bülent Arınç gibi bir adam olur ama parti başkanı olmaz.

    Lider karizmasının olmamasını bıraktım, o bir yere kadar ama, stratejik düşünme sıfır.

    Bir önceki genel seçimlerde sırf Kürt oylarını alabilmek için açılıma, sınır kapısından teröristlerin halayla, davulla, zurnayla girmesine sesini çıkartmadı. Sonuç: hem kürt oylarını alamadı hem de çok rahat alabileceği merkeze kaymış MHP oylarından oldu.

    Son yerel seçimlerde yine süper yakaladı AKP'yi. RTE son anda bir ihtimal deyip paralel yapı diye birşey attı ortaya. Eğer kılıçdar çıkıp da "kardeşim akp de cemaat de bu ülkenin islami esaslara göre yönetilmesini amaçlayan kuruluşlardır ve ben bu cumhuriyeti kuran CHP'nin başkanıysam ikisine de karşıyım" demedi, diyemedi. Hesapta cemaatçilerin oylarına göz kırptı, sonuç yine hüsran. Oysa ki aklı başında olan herkes biliyordu ki cemaat gücünü sayıdan ya da nicelikten değil nitelikten alıyor. Yani çok müridi yok, sadece müritleri doğru yerlerde. %1-2 oyun peşinden giderken belki de %10 oy kaybedildi.

    Sonra gitti cumhurbaşkanlığı seçimlerinde islam bilmemnesinin başkanını getirdi aday gösterdi. Hayır ben adayı o gösterdi ya da başkası göstertti detayına girmeyeceğim. Ama kardeşim bundan 7 sene önce Abdullah Gül'ün başkan olduğu günden beri bu seçimin bugün olacağı ve RTE'nin aday olacağı belli. Çık bundan 1 sene 2 sene önce Bahçeli'ye git. De ki kardeşim bak biz birlik olmazsak bu adam bu ülkeyi paramparça edecek kendi çıkarları için. Gel bugünden seninle birini bulalım, parlatalım gelecek seçime kadar, sonra da seçimlerde aday gösteririz. Ulan 7 senedir geleceği belli olan seçimin adayı seçimden 50 gün önce mi belirlenir? Ben özel sektörde çalışıyorum, böyle çalışan değil yöneticiyi, ustabaşını 1 saniye tutmazlar fabrikada. Ama bir şekilde geldi başımıza, her yöneticinin yaptığı gibi kendisini tehdit edebilecek herkesi de ortadan kaldırdı, şimdi başa gelen çekilecek. Düşün ki adamlar bu sefer trafo kedi bilmemne peşine düşmek zorunda bile kalmadılar. Şimdi de tutturmuşlar oy vermeyip denizde boy verenler yüzünden seçim kaybedildi. Hadi canım sen de...
    ···
   tümünü göster