1. 26.
    +1
    yeniden başladım gün gün anlatacam burda amklar

    1.gün-başlangıç gibi bişi

    oğlumla uçakta gidiyorduk, koluma sarılmış mışıl mışık uyuyordu.ben dışarıyı seyrediyordum(amk sanki otobüs) birden bi sallanma oldu. oğlum uyandı, aniden uçağın ön tarafı koptu. düşmeye başladık. oğlum koltuğa sımsıkı tutunmuş.ben ise hasgibtir lan hasgibtir demekten başka birşey yapamıyordum. camdan dışarı baktım, ormana doğru düşüyorduk.ve birden sert bir çarpma oldu, sanırım yere çakılmıştık.

    gözümü açmaya çalıştım. önümde biri duruyordu. yarıçıplak bir adam oğlumu kucaklayıp zütürdü. kendime geldikten sonra ayağa kalktım,kan içindeydim ve karnım açtı, bulduğum yemekleri yedim, hosteslerin durduğu yere gittim, gazoz çikolata ve bir de adım ölçer tarzı birşey buldum.
    uçaktan çıkmaya hazırlanırken önümdeki hostesin karnına bir balta saplandığını gördüm. çekip aldım. dışarı çıktım, bavulları baltamla açtım.bez, booze bi de mikroçip gibi bişeyler buldum, biraz daha yiyecek buldum ama bulduğum yiyecekler çok fazla değildi o yüzden avlanmalıydım. yürümeye başladım, gözüme birşey takıldı. yerliydi sanırım koşuyorlar, çok yükseğe zıplıyorlar ve ağaçlara tırmanıyorlardı. görünmemeye çalıştım, kıyıya doğru indim. suya yakın bir yer seçtim. suya girip üstümdeki kanları temizledim. küçük sığınağım için ağaç kesmem gerekecekti. yakınımdaki 2 ağacı kestim. odunları biriktirdim, birazda çalı-çırpı ve taş topladım. daha sonra küçük bir sığınak ve kamp ateşi yaptım. akşam oluyordu, karnım açtı. birkaç kertenkele avladım, derisiyle kendime zırh gibi birşey yaptım.1 tane kertenkele pişirip yedikten sonra uyudum.

    2.gün-ağaç katliamı

    bir kayanın arkasında sığınmak o kadar güvenli değildi. kayanın etrafını da çevrelemeliydim.bu yüzden 2.gün sadece ağaç kesip kayanın etrafını çevreledim.4pencere ve iki kapılı bir sığınak yaptım. daha sonra topladığım çubukları ve odunları biriktirmek için küçük bir depo ve kamp ateşimin yanına bir oturak yaptım.

    3.gün-ilk cinayet

    etrafımdaki ağaçları kesmiştim. odun depolamak için biraz uzaklaştım evimden. derken o bahsettiğim yerlilerden 2 tane gördüm. biri çıplak bir kadındı(abazalaşmayın amk),diğeri erkek. bana baktılar ve incelediler, etrafımda döndüler, birden kadın çığlıklarla üstüme koşmaya başladı, şaşırmıştım.ölmek istemiyordum ve bu yüzden baltamla onu öldürdüm. erkek olan saldırmak yerine kaçtı. daha sonra kollarını, bacaklarını ve kafasını kopardım. kafasını kazığa çakıp sığınağımın önüne koydum. böylece yerliler bunu görüp gelmeyeceklerdi. akşam yemeğini yeyip uyudum.

    4.gün-mutasyonlu yerliler, mağaradan kaçış.

    sabah uyanıp kahvaltı niyetine bir tavşan yedim. daha sonra çubuk stoğumu artırmak için dolaşmaya başladım. birden 4 yerli bana saldırmaya başladı. zırhım kırıldı ve saçma bir baltayla bu kadar kişiye dalamazdım heralde amk. bayıldım.uyandığımda kapkaranlık bir yerdeydim. bulduğum el fenerini yakıp etrafıma bakındım. sanırım beni mağaralarına kaçırmış olmalılardı. çikolata yiyip gazozumu içtikten sonra sessizce ilerledim ve gördüklerim karşısında şok oldum,her tarafından kol ve bacak fışkırmış kafasız yerliler,iki kafalı,4 bacaklı yerliler. korktum ve koşmaya başladım. arkama bakmadım ve mağaradan nasıl çıkacağımı bilmiyordum da,içgüdülerime güveniyordum. tahtayla kapatılmış bir yere geldim. baltayla kırdım ve evet. çıkmıştım.özgürdüm. hemen eve gidip yattım.

    5.gün-tuzaklar ve daha fazla güvenlik !

    5.gün evimin etrafına bubi tuzakları hazırlamak için odun, çubuk ve taş biriktirdim.bi kaç yerli öldürüp kol ve bacaklarını kazığa çaktım.bu gün sadece bunlarla uğraştım. yarın yani büyük keşif için hazırlık yaptım.

    6.gün-büyük keşif hüsranı

    erkenden kalkıp hiç zaman kaybetmeden rotamı belirledim. adanın etrafını dolanacak ve yine aynı yere gelecektim. yiyecek stoğumu hazırlayıp kıyıdan gitmeye başladım.yol boyunca pek birşeye rastlamadım.15-20 dakika yürüdükten sonra bir yerli gördüm.bir kayaya dayanmıştı. ölüydü sanırım. yanında bir balta vardı, benim baltamdan çok daha büyük ve iyiydi. hemen alıp yoluma devam ettim. çok fazla bavul bulmuştum. bavulların içinden çıkan booze ve kumaşla birsürü molotof yaptım. biraz mola verip yemek yedikten sonra devam ettim. akşam oluyordu.. gözüme benim evimin önüne çaktığım kazıklar geldi, aynısı önümde duruyordu. takip edip köy gibi bir yere geldim. bomboştu.5-10 çadır rahat vardı. çadırlardan birine girdim ve girmemle hasgibtir demem bir oldu. ayaklarından asılmış insanlarla kaynıyordu çadırlar.bir kaç ip buldum çadırlarda. hava çok karanlıktı geri dönemezdim. geceyi çadırlardan birinde geçirecektim. bunun için fenerimi açıp çubuk ve yaprak topladım. yağmur başlamıştı ve fenerin pili bitiyordu. donacaktım hemen ateş yakmak zorundaydım. ölmeye hiç ama hiç niyetim yoktu. olabildiğince hızlı bir şekilde çubuk ve yaprakları toplayıp küçük bir çadır ve ateş yaptım. geceyi böyle atlattım.

    7.gün-eve dönüş

    sabah köye biraz daha baktım. ölü insanlar, vahşice öldürülmüş, artık bana çok normal geliyordu. hemen güneşe bakıp basit bir yön bulma taktiğiyle kuzeyi belirledim. kuzeye doğru ilerledim. sorunsuz bir şekilde evime vardım. herşey yerli yerindeydi. yemek yedim daha sonra akşam oldu bende uyudum ve bu adadaki ilk haftamı tamamladım.
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster