1. 1.
    +23 -6
    ben yaşadım. ciddiyim. aslında ben ondan hoşlanıyordum o da benden hoşlanıyormuş benim haberim yoktu tabii

    sonra birlikte tatile çıktık. abanta doğru birlikte çadırda ilk gecemizi geçirdik hiç bir şey olmadı tabii. epey utangac davrandık birbirimize. sabah olunca ormana girip biraz dolaştık. ona hayat görüşümü uzun uzadıya anlattım, aynı şeyleri düşünüdüğünü ve hisettiğini söyledi bana.

    mutlu oldum bir anda sanki daha yakınlaştık birbirimize. kahvaltı yapıp çadırı toplayıp yola çıktık. bi plaja çadır kurduk saat akşam 9-10 falandı. birer bira içtik. sonra belimize kadar suya girip biraz dolaştık.

    dalgalar biraz güçlüydü, o da zayıftı korkmasın diye elini tuttum bahane edip. o da gülümsedi bana. ateş başına oturduk bişeyler yedik. karanlıkta biraz etrafı seyrettik. sonra uyumak için çadıra geri girdik.

    şortlar ıslak olduğu için iç çamaşırlarıyla yatmak zorunda kaldık. iyi geceler dedi bende iyi geceler dedim. uzun zamandır hoşlandığım kuzenim yarı çıplak ben yarı çıplak bi çadırda sahil bi başımıza.

    olanlar kaçınılmazdı. uyuyamadım tabii bana arkası dönüktü, yavaşça poposuna dokundum. hafiften sarsılıp titredi, kapıda yanan loş ışıktan gözlerini kırpıştırdığını fark edebiliyordum. bu dokunuşuma tepki vermedi ben de cesaretlenip poposunu yavaşça okşamaya başladım.

    arkasını dönmeden elini uzatıp elimi tutup külodunun içine sokuverdi. tam anlamıyla şaşırdım. devam et dedi. sonra arkadan iyice yanaşıp sırtını ensesini öpmeye başladım.

    bana döndü, elini donumun içine sokup gibimi kavrayıp yavaşça pompalamaya başladı. artık yokuşun başındaydık sadece bizi itcek biri lazımdı. ama o mu yoksa ben mi önce davranacaktım?

    ben önce davrandım üstüne atılıp göğüslerinden yalamaya başladım. çok sürmedi az sonra kuzenimle anal ciks yapıyorduk. boşaldığımda dünyanın en mutlu insanıydım. sonra kumsala çıkıp çırılçıplak kumlara yatıp gök yüzünü seyrettik.

    peki şimdi ne durumdayız ? hala birbirimizi çok seviyoruz.

    yani bizim sülalede kuzeniyle evlenenler var bu yadırganmaz ama ne bileyim, 2 amcaoğlunun gay evliliği kabul görür mü ki?

    aklım çok karışık beyler
    ···
   tümünü göster