1. 1.
    +9 -22
    tabi hep soruyosunuz kendinize neden ısrarla bu adama gidiyor oylar diye. şimdi beni iyi dinleyin. siz kendini aydın, atatürkçü, çağdaş zanneden tembel bir güruhtan başka bişey değilsiniz. önce kendinize bir sorun bakalım "ben kendi değerlerim uğruna ne kadar mücadele verdim" diye. ulan ipneler biz bu yolu milli selamet partisinden beri yürüyoruz. bu uğurda kaç kişi mesleğinden, parasından hatta canından oldu haberiniz var mı? siz naptınız lan? kendinize saygıdeğer işler bulup, zütünüzü sağlama alıp keyif çatmaktan başka ne yaptınız? haa tabi bide nerden ekmek yediği belli olmayan adamları ordunun, cumhurun başına geçirip o işleride onlara bıraktınız tabi. 10 dönüm bostan yan gel yat osman amk.

    biz ne yaptık? yılmadık çalıştık. en pis işleri hep biz yaptık. ayak işlerini biz yaptık, polisliği, askerliği (tabi yüksek rütbeler olamadı sizin gavur komutanlarınız y.a.ş. ile zütlerini sağlama alıyodu) biz yaptık. şimdi diyosunuzki "efendim polis gaz atıyor, orantısız güç kullanıyor" sie amk. napıcaktık lan hem bu kadar çalışıp, örgütlenip, didindikten sonra size zafermi bağışlayacaktık ahahaha. hayal aleminde yaşıyosunuz hayalllll.

    sizler soyadlarınız, giyiminiz, kuşdıbınız, güzel diksiyonunuz ile her türlü güzel işi kaparken anadolu çocuğu hep pis işleri yaptı. sizin gibik medeniyetinizi sırtladı ama buraya kadar. sizin façanızı bozan adam rte oldu. anladınızmı şimdi neden rte? daha bunlar iyi günleriniz o masaya fırlatılan anayasa şeriat hukuku olup zütünüze girdiğinde görücem ben sizi. ehli keyif tembel ipneler sizi.
    ···
   tümünü göster