1. 1.
    +2
    eski inciyi başka bir yere taşıyamıyoruz madem.

    burada kuralım onu tekrar. eskiyi özleyenler, onu yaşatmak isteyen ve eski incinin felsefesini kapmış olan panpalar başlıkların başına eski ekleyelim olay bitsin. eğer 1 hafta içine bir çare bulamazsam bu gibik yere sonsuza kadar veda edicem. seneyede yiğen okula başlıyorr okuma yazma öğrenirse yazarlığı ona hediye ederim artık.

    başlıkların başına eski ekliyoruz. misal: eski beyler bir fikirim var

    kimse bunu nesilcilik falan gibi algılamasın ama yeni gelen nesiller sözlüğün anasını gibti. bizde en azından kenar mahallelerde bir yer edinelim kendimize. tabi müsade ederseniz. artık sözlüğün sahipleri sizlersiniz çünkü.

    belki yeni elemanlarda olayı kapar da sözlük tamamen normale döner.

    edit: başlıkların sonuna demiştik ama başı daha mantıklı bir panpamız söyledi. düzelttik bizde desteğinizi esirgemeyin beyler!! bu incinin efsane tayfanın son çırpınışıdır bunu belirtmekle müteessirim, zaten çok kişi gitti çok az kaldık belki bi ihtimal düzeltiriz de burada bizim güzel yuvamız olarak kalır. son bir deneme. ondan sonra ben bırakırım. zaten bir süre sonra kimseler dayanamayıp bırakacak.

    edit2: beyler uykuluum sabahı gördük uzun yazı yazarken artık kafa gidiyor, toparlayamıyorum bazen. düzgün yazamadığım yerleri gibtir edin. yarın temize çekerim entryleri
    ···
   tümünü göster