1. 51.
    +4
    örnek (9)

    evet beyler eger kız sürekli telefonuyla ugrasıyor ve biraz da sıkıldıgını belli ediyorsa o tip bi durumda "sıkıldın mı" vb sorular sormayınız, kızlar dedigim gibi enteresan mantıkta olan yaratıklardır (hemcinslerimi böyle yerin dibine sokmak üzücü ama hepsi aynı degildir bu önyargıyla da yaklasmayınız lütfen) o tip bi durumda direkt hesabı isteyin.

    yanlıs duymadınız, hesabı isteyin. kız size noluyor a ah nolduki şimdiiyyyaaa tarzında bişeyler geveleyecektir. cevap vermeyin, hesabı odeyin. kalkın.

    mekandan cıktıgınızda telefonla ugrasmandan hiç hoslanmadım tarzı cümleler kurabilirsiniz, bakın ipler sizin elinize gecti. sıkıldıgını da anladım en iyisi kalkmaktı tarzı da olabilir. kızı öpüp kendine iyi bak demeniz yeterli olacaktır.

    bu atar ona özür dileme güdüsünü yükleyecektir. ama sakın ipleri kız kısmının eline vermeyiniz, fena seyler tutabilirsiniz.

    ek ornek; sen büyük terbiyesizlik yaptın ne ayıp diye baslar anasının dıdısına kadar getirir aglarsınız.

    bu arada telefonla ugrasma süresini 15 dakika olarak belirleyin, ilk evrede onemli bişey yok dimi diye sorun mutlaka. sonrasınra süreyi takip edin, ve dediklerimi yapın.
    ···
   tümünü göster