1. 76.
    +1 -1
    ve sizin için çok önemli olan "telefonun sifresi ne?" gerginligi.

    ornek (12)

    eger ilişkide veya muhabbette bu otoriteyi saglayamadıysanız, sıctınız demektir. ya da iyice gizleyeceksiniz herseyinizi ama haliyle bu durum cok zahmetli. varsa flortleriniz whatsapptan engellenecek, internette gezilen sayfalar silinecek, twitter ve instagramda aranan kişiler silinecek vesaire.

    size tavsiyem bu tavrınızı onceden koyun, kabul ediyorsa etsin. ama hemen höd höd ben telefonumla ugrasılmasını sevmem istemiyorum gibi degil. soft yaklasın. kız kısmısı zaten softluklara ve tatlı dile karsı emin olun bu tip meselelerde bir sey diyemeyecektir.

    mesela, telefonumla ugrasılması karsımdakinin bana güvenmedigini hissettirir. güven yoksa hiçbir sey baslamasın daha iyi. gibi zarflar atabilirsiniz.

    ayrıca telefon karıstıran kız kalmamalı bu memlekette. yapan her taku her sekilde yapar orası ayrı ama olsun. bastan bu tarz meselelerde ipler elinizde bulunsun.

    tutun ki ipler elinizde olmadan basladı ve devam etti, telefon sifresi istendi istek kabul edildi ve telefon verildi, sıctınız. yapacagınız tek sey olay yerinden uzaklasmak olacaktır (telefonunuzu da alın) ya da etkiye tepki olarak ben seninkini karıstırsam kimbilir neler bulurum biliyor musun diye bir savunmaya gecin -yerse- ya da ve ya da telefonunuzu karıstırırken allah askına neye bakıcaksın ne arastırıyorsun sorsan zaten soylerdim gibi bir savunma mekanızması da yeterli olmasa da anlık zütünüzü kurtaracaktır.
    ···
   tümünü göster