1. 2076.
    0
    iki sene sonraki ben ;

    lise yıllarının ilk senelerinde haylaz ve kötü bir çocuk olduğun için ailen senden ümidi kestiydi fakat sonlara doğru iyi bir öğrenci oldun. ailene akıllandığını ve daha iyi bir üni için hazırlanmak istediğini söyledin.

    fakat ailen sana güvenmeyip saçma sapan bir üniversiteye gönderdi seni.

    şimdi geçmiş geçmişte kaldı bu yazıyı yazarken içindeki o canavar ile yazıyorsun. o canavar işte seni bu yola koyan.

    bu yazıyı okurken büyük ihtimal odtü de istediğin bölümü kazanmış biri olarak okuyorsundur. eğer gerçekten kazandıysan şuan bu yazıyı okuduğun yerdeki en güzel kızı gidip öpmeni istiyorum lan. o kızı sen değil içindeki o canavar öpüyor aslında. (:

    içindeki canavarı hiç bir zaman kaybetme o senin en iyi dostun ! ayrıca sağlam bir motogiblet için büyük ihtimal köpek gibi çalışıyorsundur çalış çalış motogiblet senin için özgürlük ve seni tek başına mutlu eden tek araç.

    benden bu kadar kanka umarım mutlu oluyorsundur lan. şuan bunları yazarken gözlerimden yaş geliyor. büyük ihtimal 2 sene sonra bunları okurken tekrar gelicek. ama gözyaşlarını silmelisin sen güçlü birisin.

    sana son önerim geçmişini unutma ! çocukluğunda sana yapılan haksızlıkları kardeşlerine yapılan haksızlıkları unutma ! kış günleri patlak ayakkabılarla okula gittiğini unutma ! zamanı gelicek herşeyin, hepsinin intikdıbını alıcaksın. ama sabır lazım biraz !

    13.08.2014 13:57
    ···
   tümünü göster