1. 1.
    +13
    tartışmasız huurdur. aksini iddia etmek söz konusu bile olamaz. beşbıyık suratlarının vermiş olduğu özgüvensizlik ile gayri ihtiyari amlı olduklarını ispat etmek amacıyla vocaroo da ses kaydı yapıp buradaki erkeklerin beğenisine sunar. ben amlıyım beni gibin beyler mesajı verir.

    fıtrattan huur olan bu yazar taneleri bu eylemleri ile binlerce abaza yazarın gibini kaldırabilecek istidata sahiptir. bilbedahe bu ses kaydını buradaki erkek yazarları erekte hale getirmek için yapıyordur.

    bu konuda masum oldukları düşünülemez. çünkü biliyoruz ki inci sözlük çoğunluğu azgın erkeklerden oluşan bir plarformdur. zaten maddi zevklere bütün ruhu ile abd eden sözlük yazarları bir ses kaydı ile boşalabilecek kapasitededir.

    inayete muhtaç bu minik huurlar yüce rabbin onlara bahşetmiş olduğu hilmi ses tonlarını süistimal edip seslerine şehvani bir hava katarak buradaki erkeklere mastürbasyon malzemesi sağlarlar.

    ilerde bebeklerine o ses ile ninni söyleyeceklerdir bu gudubet, ar namus yoksunu huur çocukları. bunları, hiçbir vocaroo huursunu tenzih ederek söylemiyorum. benim için hepsi en az bir kerhane huursu kadar kirli.
    ···
   tümünü göster